Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
hahaahaa yav ben gülerim size yav
Varya Allah size Belanizi vermis farkinda degilsiniz.
Akilsiz herifler ... kac senelik grub sunuz siz...
Sirf Kuran olsa Peygambere ne gerek var bidat ehilleri sizi.
Ama neuzubillah siz o kadar iyi bilmissiniz ki . hasa hasa Sanki Allahtan daha iyi biliyorsunuz. Allahin Ayetleri ile nasil böyle kolay hüküm veriyorsunuz.
Size kardes demiyorum hahaha desemde delirmis olmam lazim.. benim sizin gibi din düsmanlari kardesim olmaz olamaz..
siz dini kafaniza göre yorum yapiyorsunuz. bize Yani Ehli Sünnet e diyorsunuzki mesakkat cekmeden zahmetsiz seyh bizi götürecek cennete öyle cennet bedava degil diyorsunuz.
tam tamina hak veriyorum cennet bedava degil. Azim ister gayret ister iman ister Islam ister Amel ister Teslimiyet ister. Sadakat ister . Allahin merhametine ihtiyac vardir.
HELAL BELLI HARAM BELLI
Basörtüsüne hayir, sakala hayir , sarik takke cübbe hayir, sunu ileri sürersiniz... peygamber deveye bindi diye simdidemi deveye binelim.
Basörtüsüne niye hayir cünkü Jennifer Lopez in basörtüsü yok.. Olmaz orani burani göstereceksin... yasa hayatini birkez dahami gelecen dünyaya zaten Islam da izin veriyor bunlara hasa
Sakal sarik yok cünki Amerikan babalar ne der sonra bizlere dimi ...
Siz benzeyin onlara , ama bari Islami benzetmeyin.
AMerikanlarin kicina girmek icin Dinimizi kullanmayin dinimizi ayaklar altina almayin .
Yav sizin gibi angutlara ne yazilir daha bilmemki
basta da yazdik tekrar yaziyorum. HAdis diyorum bu sahih degil uydurulma hadis . Ayet diyorum iste manasi degistirilmis.
ya bukadar komik olmayin ya. Aranizda hic mi akilli yok. bütün islam ülkeleri asirlardir bin bes yüz sene böyle yasamis birtek siz kaldiniz hemi dogru yu bilen...
haa ama ben caktim davayi ,
sizin basinizdaki kisi zamaninda bir evliyayi ziyaret etmistir. Orayi kaldiramadi veya baskalarini kiskandi neden onlarda acayip haller oluyorda bende olmuyor diye hehe.
sonra icindeki nefretinden onlara düsmanlik duydu ve böyle sizin gibi angutlari bir araya toplayip . ahkam kesiliyorlar.
siz kime zarar edersiniz be , gücünüz yetermi .. nekadar sapik görüslerinizle gelseniz dahi bizde IMAN VAR...! Bizde IMAN Gücü var!!
siz bunu birakin anlamayi , idrak etmeyi , hayalini dahi göremezsiniz...
tutturmussunuz kafaniza bir yol haha
|