Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
SELAM ARKADAŞLAR
Evvela muhterem melekisrafil hocam sizi haddim olmayarak sükunete davet ediyorum.sizin zat-ı alinize medeni cesaretinize yaşınıza ve ilminize saygı duyuyorum biraz sakin olun diyebilir miyin
Diğer arkadaşlar, sizinde muhterem melekisrafil hocamıza karşı biraz saygılı,merhametli,ve adil olmaya davet edebilir miyim.
Değerli arkadaşlar sayın melekisrafil hocamız bildiği inandıgı değerleri bu sitede savunmayacak ta nerede savunacak, zat-ı muhteremlerinin kimseye bir hakaretleri,zulümleri,hadd-i aşmaları söz konusu olmamış ki bu kadar sıkıştırılıyor,bu kadar haksızlığa uğratılıyor anlaşılır gibi değil, hıı olabilir, zat-ı alileri bu güne kadar böyle düşünebilirler bundan sonrada böyle düşünebilirler ancak muhterem melekisrafil hocamıza bu uslüp bence haksızlık olur,belki hocamızın da hataları olmuştur ,belki hocamız yanlış ta düşünebilir ancak, bu böyle devam edecek demek değil ki, ben inanıyorum ki hakk kendisine beyan olunduktan sonra muhterem melekisrafil hocam yanlıştan döner çünkü onun almış olduğu terbiye ve ilim sanırım bunu gerektirir veya siz muhatablarını eğer yanlış düşünüyorsanız sizi ilahi mesajla ikna ve tatmin eder bu böyledir
Birde sayın hocam delillerinizi biraz dikkat ederek verirseniz sizin açınızdan daha makbul olur malumunuz burası kurtlar(yanlış anlaşılmasın) sofrası burada martavaya gecit olmaz. İNŞAALLAH.
SELAM VE DUA İLE MUVAHHID
haktansapmaz Yazdı:
Sevgili Muvahhid Kardeşim,
Değerlendirmelerin biraz tarafgirce yaplmış gibime geliyor, yanılıyor muyum? Yaşına, ilmine(!), cesaretine saygı duymana bi şey demiyorum, ona saygına saygım var. Sizce gerçekten cesareti ilminden mi kaynaklanıyor, yoksa...? "Belki hocamızın da hataları olmuştur..." diyorsun. Belki mi gerçekten? Yoksa siz onun yazılarını okumuyor musunuz? Biz yazdıklarımızla onu hep Allah'a saygılı olmaya; Allah adına ayetler uydurmamaya çağırdık. Buna karşılık o daha fazla, hem yaptıklarını bizlere yamayarak, kafir, müşrik, müslüman değilsiniz diyerek, daha ağza alınmayacak sokak ağzı argo kelimelerle hakaretlerini sürdürüp ayetler uydurmaya devam etti. Değerlendirmenizi bir daha gözden geçirmenizi sizden rica edebilir miyim?
Sevgilerimle.
|
|
|
SAYIN HAKTAN SAPMAZ HOCAM
Bizleri adaletsizlikle suçlaman uygun düşmemiş. Yoksa sen muhterem hocanı yakından tanıyor musun? h.s.yzd
Diğer arkadaşlar, sizinde muhterem melekisrafil hocamıza karşı biraz saygılı,merhametli,ve adil olmaya davet edebilir miyim.
Yaşlı bir insana karşı biraz saygılı,merhametli ve adil olmaya davet etmem benim kişisel yaklaşımım gereği olmuştur sizleri kırma amacını gütmemişim
Ben melekisrafil hocayı da asla tanımıyorum buna inanın
Değerlendirmelerin biraz tarafgirce yaplmış gibime geliyor, yanılıyor muyum? h.s.yzd
bence yanılıyorsunuz niyetim tartışma ortamını bertaraf etmek ve ortak bir noktada hakaret olmadan devam ettirmek.,
belki hocamız yanlış ta düşünebilir ancak, bu böyle devam edecek demek değil ki, ben inanıyorum ki hakk kendisine beyan olunduktan sonra muhterem melekisrafil hocam yanlıştan döner çünkü onun almış olduğu terbiye ve ilim sanırım bunu gerektirir
cesaretine saygı duymana bi şey demiyorum, ona saygına saygım var. Sizce gerçekten cesareti ilminden mi kaynaklanıyor, yoksa...? h.s.yzd
Onu bilemem ancak kendisi (melekisrafil hoca) mükemmel arabca bildiğini ve alim olduğunu söylüyor,hatırlarsanız sizde istifade etmek istediğinizi kendilerine yazmıştınız
"Belki hocamızın da hataları olmuştur..." diyorsun. Belki mi gerçekten? hak.sap.yazdı
Birde sayın hocam delillerinizi biraz dikkat ederek verirseniz sizin açınızdan daha makbul olur malumunuz burası kurtlar(yanlış anlaşılmasın) sofrası burada martavaya gecit olmaz.
Yoksa siz onun yazılarını okumuyor musunuz? Biz yazdıklarımızla onu hep Allah'a saygılı olmaya Buna karşılık o daha fazla, hem yaptıklarını bizlere yamayarak, kafir, müşrik, müslüman değilsiniz diyerek, h.s.yzd
benim melekisrafil hocamızın bazı yazılarını okumadığım konusunda haklısınız hocada uslubu buzmuş ben kendisine yakıştıramadım ancak etki tepkiyi doğurur olgusunu da onutmamak gerekir kanaatindeyim
ayrıca melekisrafil hoca da kimin kafir,müşrik müslüman olma veya olmama ölçüsünün müslümanım diyen herkesin tek ve yanlız kaynağı olan ilahi kitap kur'anla ortaya kuyma gerekliliğinden haberdardır sanırım aksi taktirde bunun bedelinin ağır olduğunu zat-ı alileri çok iyi bilirler
daha ağza alınmayacak sokak ağzı argo kelimelerle hakaretlerini sürdürüp ayetler uydurmaya devam etti. h.s.yzd
hırbo mırbo ithamlarına katılmadığımı ve bazı yazılarında bunu kullandığını sonradan okudum yazık hiçte hoş olmamış katılmıyorum,gerek ki başkası yaptığında hoca uyarmalıydı.ilmi ve yaşı gereği
NEFSİMİZİ DEĞİL RABBİMİZİ RAZI ETME GAYRETİNDE OLMALIYIZ
SELAM VE DUA İLE MUVAHHID
|