Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
tamam işte bende sizden ayetlerle cevap bekliyorum.. evet ben anlayamadım linklerden anlatın namaz neden 3 vakit ayetlerle..
insanları kötü ithamölarda bulunmak bir müslümana yakışmaz heleki bu kişi bir sahabeyse neyse ben sisden kaynak istedişm siz İNŞAALLAH bu kaynakları verebilirsiniz..
herşeyin bir usülü vardır mesheplerin din olmadığı gibi zaman zaman yapılan şeylerde din olarak kabul edilemez..
örneğin Hz. Peygamber(SAV) hayatı boyunca vitir namazını 7 den az 13 den fazla kılmamaış bizler 3 rekat kılıyorun eyvah dinden çıktık sapıttık değilmi yazık islamı kalıplara sıkıştırmak bir zulümdur..
ben sahabe hayatlarını okudum merak etmeyin bilmediğim konuda konuşacak kadar cahil değilim ancak sizin dediklerinizi hiçbir kaynakta görmedim hee yaşar nuri öztürk ve benzeri hocalar dışında..
şimdi sizden kaç vakit namaz kıldığınızı bu namazları nasıl ve neye dayandırarak kıldığınızı(detay ve kaynakla) ve Ebu Hureyre(R.A) yalancı diye nitelendirmeyi nereye hangi islam alimine ve kitabına dayandırdığınızı öğrenebilirmiyim..
site kaynağı istemiyorumn birebir kitap alıp okumak ve yorumlamak için.. ve şuanki düşüncelerimle insanların bu gibi yazarları bir daha okumaması telkininde bulunmak için
selamun aleykum..