Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Aleyküm Selam! Aliaksoy Kardeşim, dostum.!
Aliaksoy yazdı:
Selam Dost1 kardeşim, dostum !
Kusursuz olanın Allah olduğunu biz bilmiyor muyuz? En doğruyu Allah'ın bildiğini biz bilmiyor muyuz ?
Üzerinize alınıp, aleyhinize manalandırmak istediğiniz sözü, size nisbet olsun diye yazmadım. Bu forumda pek çok yazımın sonu da, "O'na iman eder, ancak O'ndan yardım dileriz" şeklinde biter.
Sitemize üye olduktan sonra yazdığınız yazıların başlığını ve bitiriş cümlelerinizi aşağıda belirttim.
Kur’anda Kadin DOVMEK Var mi ? Gönderen: 06 subat 2007 Saat 9:36am Selam.
Kur’an Gore Namaz Nasil KILINIR Gönderen: 07 subat 2007 Saat 12:59am Selam
Kur’an Gore Namaz Nasil KILINIR Gönderen: 07 subat 2007 Saat 7:38pm Selam
BİZLER HANİF DOSTLARIZ... Gönderen: 07 subat 2007 Saat 1:48pm Selam
Zülkarneyn Hakkında Gönderen: 06 subat 2007 Saat 1:46pm Selam ile...
Zülkarneyn Hakkında Gönderen: 07 subat 2007 Saat 8:21pm Selam ile...
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI SiTEMiZE YANIT
Gönderen: 07 subat 2007 Saat 7:24pm Ancak O'na iman eder, ancak O'ndan dileriz. Selam ile...
Gönderen: 07 subat 2007 Saat 10:55pm boş
Gönderen: 07 subat 2007 Saat 11:04pm Selam ile..
Üzerinde 19 var da son nokta Gönderen: 09 subat 2007 Saat 11:49am Selam ile
MUSHAFIN TERTİBİ HATALI MI?
Gönderen: 09 subat 2007 Saat 1:05am Selam ile...
Cevap yazdığım yazınızın
Gönderen: 09 subat 2007 Saat 10:24am
Neyi açık etmelidir ?
Şunu:
Hareke meselesi hallolunca sırada bu sinonim kelimeler mi var ?
Hikmet dolu Kur'an'ı indiren Allah alemlerden münezzehtir. Onun kelimelerini değiştirebilecek yoktur.
Ancak O'na iman eder, ancak O'ndan dileriz.
Selam ile..
Gönderen: 10 subat 2007 Saat 3:43am O'na iman eder, O'ndan dileriz... Elbette hepimiz...
Selam ile...
Gönderen: 10 subat 2007 Saat 3:57am Selam ile...
Rahmet Şiiri Gönderen: 10 subat 2007 Saat 6:11pm boş
Değerli Kardeşim!
Aliaksoy yazdı:
Neyi açık etmelidir ?
Şunu:
Hareke meselesi hallolunca sırada bu sinonim kelimeler mi var ?
Hikmet dolu Kur'an'ı indiren Allah alemlerden münezzehtir. Onun kelimelerini değiştirebilecek yoktur.
Ancak O'na iman eder, ancak O'ndan dileriz.
Selam ile..
Yazınızdan bana nisbet olsun diye yazdığınızı anlayarak yazımı yazmıştım.Ki :
Üzerinize alınıp, aleyhinize manalandırmak istediğiniz sözü, size nisbet olsun diye yazmadım. Bu forumda pek çok yazımın sonu da, "O'na iman eder, ancak O'ndan yardım dileriz" şeklinde biter.
Cevabınızdan böyle olmadığını anladım.
Üzülmenize vesile olduysam sizden af ve hakkınızı helal etmenizi istirham ederim. Tevvab olan Rabbimden de af diliyorum.
Aliaksoy yazdı:
Siz benim soruma cevap verin. Yazınızın geri kalan kısımlarını kopyala yapıştır yapmakla cevap vermiş olmuyorsunuz. Ben orada hiç bir cevap görmüyorum. Hz. Ali mushafında anlamda değişiklik yaratmayan bir kaç kelime farklılığının olmasını izah edin. Anlayamadığımız yerini açıklayın. Bunu Hz. Ali mi değiştirmiş ? Yoksa bu onun için başkalarının sonradan getirdiği bir uydurma mı? Eğer böyle ise, yazınızda neden görüşünüzü destekler mahiyette sıraladınız?
Bu konu ile ilgili yazılarım bu başlık altındadır. Bu yazılarımdan sorunuza cevap bulursunuz ya da bulmazsınız.Takdir sizlerindir.
Kusursuzluk sadece Allah’a mahsusdur.
En doğrusunu bilen Allah’tır.
Sevgi saygı ve muhabbetle.
Allah’a emanet olunuz.
|