Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
tetrial Yazdı:
..selam.. ........kur'an merkezli olarak Rasullah s.a.v'in sunnetini yasayan insanlar sana gore musluman degiller!yazilarindan anladigimi soyluyorum....Allah'in c.c kitabi Kur'an'i kerimi okurken biraz on yargisiz okuman temennisi ile...selametle... |
|
|
O zaman oyle yapalim Peygamber Efendimizin bize getirdigi dini Hadisler ile kirletmeyelim.
"Biz bu Kitabı sana gerçeklerle dolu olarak indirdik. Öyle ise sen bu dini, Allah için saf ve duru halde tutarak Allah’a kul ol." (Zümer 39/2)
Dini, Allah için saf ve duru tutmak, Kur’ân’a uymakla olur.
Peygamberler insanları, yalnız Allah’a kul olmaya çağırmışlardır. Yalnız Allah’a kul olan, yardımı yalnız ondan ister. Müslümanlar, namazların her rekatında "Yalnız sana kul olur ve yalnız senden yardım dileriz." (Fatiha 1/4) derler.
Allahin saf temiz tut dedigi dini kimler kirletti. Buharinin bile yazidigi belli olmayan Allah resulune iftira eden hadisciler kirletmeye kalkti. Lutfen su linklere bir tiklayiniz.
HADİS’İN SERÜVENİ yada DANSI
“HADİS VE SÜNNET GERÇEĞİ”
Hadislere Göre Kur’an Eksiktir
KÜTÜB-İ SİTTE'NİN ELEŞTİRİSİ VE KUR'AN'A ARZI
Unutmayiniz.
“Kim Rahman’ın Zikri’ni (Kur’ân’ı) görmezlikten gelirse onun başına bir şeytan sararız. O onun arkadaşı olur.
Onlar bunları yoldan çevirirler ama bunlar doğru yola girdiklerini hesap ederler.” (Zuhruf 43/36 37)
__________________ Müslümanim diye hic utanmiyorum.... Mevsim Bahar..Ben artık özgur bir müslümanım. Bir elimde KURAN, Bir elimde bahar çiçekleri ve arkamda 1400 yıllık hurafe, hadis, mezhep ve şeyhlerın enkazı.
|