Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Selam,
Üzgünüm sizi anlamıyorum ayrıca bu başlığı açtığım için zerre pişmanlığa sahip değilim,ilgili site adını değiştirmedikçe bu mücadelem sürecek kaldıki kendleri yanlışlarını anlayıp sitelerinin adını değiştireceklerini söylediler.Demekki yanlış yapmamışım.
Kimseye kinim düşmanlığım yok.İlgili sitenin kurucularından Safbilgiyi insan olarak çok seviyorum.Kendisiyle messenger üzerinden müzakerelerimiz devam ediyor,sitelerinin ilk üyelerinden biriyim ve.. ya ben bu açıklamaları niçin yapıyorum ki...Site sahipleri bile bu yazımdan rahatsızlık duymamışken...
Burası herhangi bir şahsın sitesi değil burası Allah'ın sitesi,O dilerse elbette giderim.Mircan ne ki,kimki? sıradan,değersiz,hataya meyilli,nefs sahibi bir adam işte hepsi bu.Ama bu site verdiği mesaj,doğruya götürdüğü kişiler,oluşan ortak bilinç işte bu biryere gitmeyecek Rab'bimin izniyle....
Sözün özü sevgili bilgi.ve.hikmet bir katılımcıdan fazlası olduğunuzda ve buna bağlı sorumluluklarınız arttığında farklı davranmak,farklı düşünmek zorunda kalıyorsunuz.Yegane amacım okuyucunun yanlış yönlendirilmesini engelleyebilmek.
Malesef sitede yönetime karşı ciddi bir antipati oluştu ve be bunun nedenini anlayamıyorum.Pırlanta gibi yüreklerin olduğu bir yönetime sahibiz bu konuda mütavazi olmak samimiyetsizlikle eşdeğerdir.Tüm katılımcı dostlar bilsinler ki,yönetim sadece birşeyleri düzene koymak için var yoksa sansür için,sınır çizmek için değil...Aksi olsaydı diğer TÜM sitelerde olduğu gibi yönetim ve yönetim üyelerinin aleyhine söylenen tek bir cümle bile forumun biryerlerinde hala duruyor olmazdı.
Saygılarımla
|