Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
s.a
Alıntı:
Dördüncü melek abicim yada ablacım, Şu Kurannesli bu anlamsız kelimeler yüzündenmi kapandı,yoksa bu anlamsız kelimelerden çeşit çeşit anlamlarmı çıkarıldı da bu kargaşadan dolayımı kapandı,bilemedim,derin tahlillerinizle bildirirseniz,yüzeysel olarak anlayabilirim.İyi akşamlar |
|
|
hangi anlamsız kelimeler?Benim iletimde anlamsız kelime yok.( O LATİNCE TERİMLER KADIN ÜREME SİSTEMİNİN ANATOMİK KARŞILIKLARI )Hepsinin bir anlamı var
kurannesli mahkeme kararıyla kapatıldı.Çünkü Adnan Oktar'ın girişim dergisinde yayınlanmış bir telefon konuşması site moderatörü tarafından siteye taşınmıştı.Beyfendiler kişilik haklarına saldırı olarak telakki edip habersiz dava açmışlar ve kazanmışlar.19.org'nin başına da aynı şey gelmiş duyduğum kadarıyla.
sitemiz şu anda yapılandırılıyor.Bir süre sonra forum bölümü de aktif olacak inşaallah ( aktiflenmişti ama müslüman maskeli bir hacker tarafından çökertildi.Bu yüzden de güvenlik seviyesi yükseltilerek ve daha güzel bir tasarımla yeniden yayına başlayacak.)
bu arada reklam yapalım:Tüm kardeşleri bekleriz
son olarak dişi değilim
en son olarak
s.a
__________________ Ve elçi dedi ki: 'Rabbim gerçekten benim kavmim, bu Kur'an'ı terkedilmiş (bir kitap) olarak bıraktı'' (furkan-30)
|