Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Selam ,
Konuyla pek yada hiç alakası olmasa da bazı düşüncelerimi aktarma ve yazma ihtiyacı hissettim . Belki anlaşılır , belki anlaşılmaz ...
Kuranı-ı , yüce ALLAH kelamını , bizlere hitap eden , öğüt veren Kerim kitabı anlamaya , idrak etmeye çalışmak , Burada hemen bir soru geliyor akıllara , ama NASIL ?
- Tüm ZANLARDAN
- Tüm SANMALARDAN
- Ve O'NDAN GAYRISINDAN (Bu gayrı her şeyi içeriyor ) geçerek .
Ben bu forumda yazan arkadaşlarında en azından bu İman ve fikir birliği içinde olduklarını düşünüyorum - En azından benim nacizane tesbitim bu ... (Bazılarını da tanıyan biri olarak - Örnek : Akik )
Fakat , Bu ALLAH 'la kendi aralarına İLLA VE İLLA ki birilerini koymadan rahat edemeyen , PASTECİ , ŞU DEDİ Cİ , MAKALE ALINTICI VE TEBLİĞ EDİCİ , zihniyeti gördükçe HEM kızıyorum , hemde üzülüyorum , Neden mi ? Çünkü burada sarfedilen değerli zamanların büyük çoğunluğu , Paste edilen yazılara ve alıntılara cevap vermekle geçiyor , ve bazen bu soru - cevap ilişkisi kısır bir döngünün içine giriyor ... sanıyorum bazılarıda bunu kasıtlı yapıyorlar , sırf Forumu sabote etmek ve mecrasından çıkarmak olsa gerek amaçları ...
Ben burada kendi fikrimi söyleme ihityacı duydum , en azından sabretmiş biri olarak (Sabrımda Allah ın yardımı iledir ) , Forum yöneticilerinden bu MİHR , AYBERK YADA DUBBED ADI HER NEYSE VE BUNLAR GİBİ - BAZILARININ VELİSİ OLMA ŞEREFİNE KAVUŞMUŞ , ADI KURAN OLAN , YUŞA OLAN , MAKTUM OLAN , YADA PEYGAMBERLERE NAMAZ KILDIRAN , VAHİY ALAN , KENDİNE HAS AYRI BİR KURANLARI OLAN SEÇİLMİŞ KİŞİLERİN YAZILARININ PASTE EDİLMESİNİN VE ALINTI YAPILARAK AKTARILMASININ YASAKLANMASINI İSTİYORUM .
Allah ın ipine sımsıkı sarılma yolunu seçen yeni arkadaşların daha az kandırılması adına , Çünkü insan bu yola girdiğinde bir arayış içinde oluyor ve maalesef BU GİBİ SEÇİLMİŞ KİŞİLER (?) tarafından da kandırılıyor , en azından forumda bu yazılara yer verilmemesini istiyorum . Hem abes teşkil ediyor , (bence ) Dileyen dilediği yerden gider okur , himmetini alır , Felaha erer . Dileyene dilediği yeter ,
BİZE DE ALLAH .
Daha yazılacak çok şey varken , sözün makbulu kısa ve öz olanıdır .
33/3 Allah'a dayanıp güven! Vekil olarak Allah yeter.
33/3 Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekıla
|