Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Sizlere arkadaşlar diye hitap ediyorum kusuruma bakmayın.Bu haberi almak benim için bir yıkım oldu hala düşünüyorum neden diye.
Amacım burada kimseyi üzmek değil sadece sorularıma cevap verecek bir tanıyan varmı diye araştırmaktı. Ben asla böyle bir ölümü yakıştıramadım Gökhan a.......Acım dinmedi, hala onu arıyor gözlerim, hala onu arıyor içim.
Öldüğüne inanamadım kalp krizi dendiğinde gençti sağlıklıydı ve telefon yoluyla ölüm haberi gelmişti bana.İnternetten tanımıştım ve internete güvenmiyordum.Bende telefon yoluyla Belediye Sağlık İşlerine ulaştım, gerçek olup olmadığını öğrenmek istedim. Defin ruhsatını bulup bana ölüm nedenini söylediler. Ölüm şeklini sormadım arkadaşlar bu kadarını soracak gücüm yoktu.
Bende gökhan la reelde görüştüm, telefonla görüştüm aylardır tanıyordum onu.Alışamadım gidişine ve inanamadığım içinde intihar ettiğini öğrendim.
İntihar ettiğini öğrenmem daha çok üzdü beni, yardım edemeyişim beni üzdü.Anlamamam acılarını beni üzdü.
İnanmak istemeyen inanmasın ölüm şekline ben öğrendim de işime mi yaradı sanki, sadece canım daha çok acıdı.
Reelde telefonda msnde tanıyan hepimiz sevdik Gökhan ı.....
İntihar etmesi zayıflığı değildi sadece başaçıkamadığı Obsesif Kompulsif Bozukluğuydu.
|