Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Bu konuda Çok fazla Konuşmayacağım zaten Konuşulması gerekenler konuşulmuş ancak Kuran ne diyorsa odur herkes kendi iç vicdanında halledecek bu konuyu önemli olan İnsan olmak Hayvan olmamayı emrediyor Allah. . .
Şimdi Ayetleri Tek tek inceleyelim Ben sadece Tam çevirilerini vermekle yetineceğim kafamız karışmasın siz arapça orjinalinden tek tek kelimelerin anlamlarını araştırabilirsiniz...
7-ARAF SURESİ 80-84.AYETLER TETAHHARUN(Temize çıkmak, temizlenmek, MATARA-Yağış VE SEBEKA(Yarış, Öne geçme)
80; Ve Lut bir zamanlar Demişti ; "Siz Öyle bir kötülüğe Fuhuşa iğrençliğe (doğru) gidiyorsunuz ki onu sizden önce Alemlerden(Toplumlardan) Tek biri Öne geçirmedi sizin gibi bu konuda yarış yapmadı" (yani ben Şu kadar erkekle yattım ben şöyle güzel böyle parlak pasifle veya aktifle ........) SEBEKA kelimesi Türkçemize Mü-SABAKA olarak geçmiştir ve yarış yapmak öne geçmeye çalışmak anlamındadır
81; Gerçekten siz kadının yanından, yakınından Şehvetle erkeklere(Şehvetli erkeklere) Kolaylıkla varıveriyorsunuz(düşüncesizce) (çünkü te'tune kolayca ve plan yaparak varmak gitmek anlamındadır) Bu değiştirilemez bilinen görülen bir gerçektir ki siz Harcanan Bir kavimsiniz (Harcanıp gidiyorsunuz Aileleriniz dağılıyor küçük çocuklara tecavüz ediliyor Psikolojiler beter)
82; (Vicdanları kabul ediyordu basiret edip görüyorlardı anal s.ks in zararlarını ve tersliğini vs. . . )ve Buna rağmen Toplumunun cevabı Şundan başka olamadı (kendilerini şöyle savundular) ; " Çıkarın Onları Şehrimizden Çünkü onlar (Sözde) Çok temizlenen Dürüst Temize çıkıveren insanlarmış. . (Yani ey lut Sen ne biçim erkeksin Şöyle parlak temiz güzel bi oğlan bulsan sen yapmaz mısın yeme bizi şimdi temizlik taslama)
83; Böylece Bunun üzerine Onu ve Onun ehlini(Halinde olanları) Necat ettik (Onlardan ayırdık artık eşcinsel bile olsa müslümanın hali bi başkaydı bilinçli ve Sakınandı. . .) Kurtardık ancak onun Emraetu Hariç(Kadın gibi davranan erkek bu kelimenin anlamı insandır sonunda Kadınlık vasfı bildiren Te geldiğinden sadece ruhsal olarakta kadın anlamı taşıyabilmektedir nitekim Araplarda Bu kullanımlar mevcuttur Halen bile günümüzde İMRAN diye Arabistanın Tarkanı vardır bedensel olarak kadın, dişi NİSAİ dir) Lutun emraetuları varmış nekra(belirsiz)gelmiş ve herhangi bir emraetu kasdedilmiştir bununla belkide onun yanında olan bakmış toplumun durumu kötü iğrenç insanlar var ve müslüman olmuşlardır Lutun sistemi daha akıllı ve daha Temiz Onun safında yer almışlardır.Ona itaat etmeyip sapık erkeklerle ilişkiye girip de yerin dibine geçenlerden olmuştur (GABİRİN) Kabre giren yaşarken ölen ve kendi çukurunda(ruhunda) bozukluklar yaşayan çukuruna çekilen
84; Ve onların üzerine MATARA Gönderdik (Burada belirli bir matara dan değil herhangi bilinmeyen bir mataradan bahsediyor yani her türlü bela geldi onların başına beklemedikleri yerlerden beklemedikleri şeyler geldi) Artık gör bak Suçluların Sonu O yağış belki bir AIDS hepatit benzeri hastalıktı belki de toplumda yaygınlaşan sapık düşünceler çocuklara hayvanlara sıçramıştı pelli perişandı bir yağış gibi süreki artıyor ve insanın beynine insanların arasına akıyor sızıyordu. .. Allahu A'lem (En doğrusunu Allah bilir)
21-ENBİYA 74-75
74; Ve Luta İlim, bilgi Hikmet bir Anlayış kavrayış verdik (O ters ilişkinin ve böyle sapkın azgın bir erkek olmanın vereceği zararları biliyordu Sonuçta onunda bir ailesi çoluğu çocuğu vardı vs ....) ve böylece biz Onu Çirkin pis işlerden alıkoyduk muhakkak ki Onlar Kötü Pislik bir Kavimdi Onlar Fasıklardı(F-S-K fasık kelimesi Osmanlıdan Türkçemize FISKİYE olarak geçmiştir Fıskiyenin nereye döndüğünü bilemezsin her tarafı ıslatır berbat eder döner durur Suyun nerden çıktığını bilemezsin Fasıkta birazda iki yüzlülük vardır)
75; Ve onu(Lutu) dahil ettik Rahmetimizin içine O salihlerden(iyi işler yapan iyi düşünen ıslah eden nefsini bastıran. . . . )
26-ŞUARA SURESİ 160-175
160; Ve Lut kavmi Yalanladı-Yalanlattı yalana çıkardı, önemsemedi Gönderileri, sinyalleri, uyarıları (bu uyarılar gerek ilişki esnasında gerek ilişki sonrası acı hastalık toplumun gittiği durum hakkında insanların öğrendiği bilgiler vs.. bunları hiç önemsemedi kezb etti ne olacak ya bi şey olmaz... hergün insanlığın durumunu göre göre bu ilişkinin sağlıksız ve zararlı olduğunu bile bile yaptılar)
161; Ve Kardeşleri Lut onlar için, onlara dedi ki; " Siz hiç Sakınmaz, Korunmaz, Çekinmez misiniz?(başınıza dünyada da ahirette de gelecek bilinmeyen binbir türlü mataradan-yağıştan)
162;Muhakkak ben size Güvenilir emin olunan bir uyarıyım sinyalim eğer düşünürseniz (neden bana inanmazsınız kardeşlerim)
163; Öyleyse bana itaat edinde Allaha karşı taK-V-A sahibi olun Allaha(azabına) karşı dimdik ayakta durun Kavva olun Kuvvetli olun biraz (kendinize hakim olun Allahın yazısı budur kanun doğadaki yasa budur Nasıl olurda siz ben pislik çarkına parmağımı sokarımda o parmak kopmaz dersiniz)
164; Ve düşünün ki ben bundan dolayı Sizden bir E-C-R (Ücret istemiyorum sizin kadınlığınızı oğlanlığınızı pasifliğinizi aktifliğinizi hiç ama hiç bir karşılık) Sormuyorum, istemiyorum Benim Karşılığım ancak Alemlerin(Bilginlerin, bilinen Bütün hayatların, yaşamların) Rabbi(Eğiticisi, terbiye edicisi) Olan Allahın üzerinedir. .
165; Siz Alemlerden Zekere(Erkeklik organı, erkeklik organı olan, erkek) gidiyor/gidecek misiniz? Rabbiniz sizin için Özenle düzenle Uygun bir biçimde eşlerinizi yarratı Hayır Hayır (Siz o eşleri de bırakmıyorsunuz ki) Siz öyle bir topluluksunuz ki A-D-V (Dönerli, dönüşlü, Dönek, insanların haklarına Tecavüz eden ne sağlık ne din ne iman tanımayan azgın)
166; Dediler ; " Ey lut(Yeter) Eğer bu akıttığını (Bu anlatımları bu düşünceyi yaymayı) Bırakmazsan mutlaka sen Çıkarılan(terkedilen, kendi halinde kalan olacaksın kimse sana inanmayacak toplumdaki erkektir yapar anlayışını ve bizim bu şu kadar kişiyle beraber oldum yarışımızı ve milletin karısına kızına oğluna bakmayı delikanlılık-şeref sayan düşünceyi asla kaldıramayacaksın ve DIŞLANANLARDAN olacaksın)
167; Lut dedi ki ; "Muhakkak ki ben sizin yaptığınız işler kazandıklarınız yüzünden sizinle her türlü alış verişi kesen sizden Tiksinenlerdenim".
169; Rabbim beni ve Benim halimde olanları Bunların yaptıkları şeylerden Ayır, kurtar.
170; Bunun üzerine onu ve onun gibi olanların hepsini ayırdık (Artık onlar bambaşka insanlardı)
171; Ancak ACİZLER(o ortamda bu azgınlıkta kalanlar Geride kalanlar oyalanan bekleyenler) Gabirler içine! gebersin!
172; Sonra Diğerlerini DUMURa uğrattık(D-M-R kelimesi Türkçede vücudun her yerini sardığı için DAMAR olarak kullanılır ve ayrıca Vücudun her yerini kaplayan DEMRE hastalığı da vardır) yani O oyalanan aciz kalanlar var ya onların ruhlarını ve bedenlerini bir pislik bürüdü artık o yaşantı onların canı kanı damarı oldu. .
173; Ve Öyle bir yağış yağdırdık ki ne kötüdür uyarılanların yağmuru(Sapkınlık akımı) MATARA=Akım
174; Bunda Elbette bir İbret, Ayet Ayan beyan görünen araştırılası bilgiler vardır. Onların Çoğu (HEPSİ DEĞİL) İman etmiyorlardı yani E-M-N emin olmuyorlardı ve böylece İmanda yani Emeniyyet te Güvende Değillerdi
Burada Bu kişilerin neler yaptığını ve başlarına neler gelmekte oldukları şeyleri gördük.... gerçektende Bu Sapıklar Aleminden Gay-eşcinsel - lezbiyen -trans - heteroseksüel Hayatlarda(Alemlerde) Durum böyledir
|