Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
HAKgelenek Yazdı:
eren erdem yazdı.
Şehitlik mi ?
Benim Haniflik haktır diyebildiğim yerde, Benim hayatım için mücadele eden adam
şehittir!
selam.
aslında yazınızın tamamını kopyalayacaktım ama son pragraf çok şeyi ifade ediyor.
karşılaştırma olarak nedense tc ile iranın yapılması nedendir bir anlam veremiyorum oranın başkanlarının saygı duruşunda bulunmaması bir etkenmidir onuda bilmiyorum.
haniflik sadece türklere mahsus ve sadece bu siteye mahsus bir durum olmadığını sizde biliyorsunuz.
ermeni olup kendi ülkesinde hanifim dediği yerde onun için ölen askerinde şehit olduğunu kabul etmenizi taktir ile karşılıyorum.
sizin gibi milliyetçi olmayan gerektiği yerde yahudi askerini mehmetçikle aynı kefeye koyan hanif yüzünüzü gıpta ediyorum saygılarımı sunuyorum.
rabbim milliyeçilerden korusun sizleri bizleri
|
|
|
Selam
HAKgelenek, çarpıtma konusunda uzmansınız! sizinle boy ölçüştüremem bu konuda. Ermeni ve yahudi kastımız olmadığını bilen bilir. bilmek istemeyip sadece polemikten beslenen ORGANİZE kişiler ise ÖRTER gerçeklerin üzerini.
Sizinle benim aramda büyük fark var...
Ben çözüm için yaşarım, siz kaos için!
Ben toplumların kurtuluşu için Resullerin tarzını yaşamıma geçirmeye çalışırım, siz ise sadece Ramazanb davulcusu gibi Hamaset edebiyatı yapar, milleti KAMPLARA bölersiniz...!
Dünya çok çekti bu düşünce sahiplerinin elinden. Neyseki artık uyanık insanlar var.
Madde 1. Din dedik üstad,
Din uğrunda ölen dedik. Kendi imanımızı bu kıstasla öne sürdük ve bu kıstasın farkındalığından bahsettik.
İdrak etmeniz adına sadeleştireyim!
2 profil var :
1. profil (Hiç haz etmediğim profil) -
Sadece bağırır, sadece tepki gösterir, çözemez çünkü potansiyeli yetmez. O farkındalığa ve bilince sahip değildir. 2 rekat Vahiy mesajı duyamazsınız, fakat konu millete vs geldimi bir bakarsınız Tağut uzmanı kesilmiş. Toplumu Laik - müslüman diye böler, Kaostan beslenir! ASLA HİÇBİRŞEYİ ÇÖZEMEZ!!!
2. profil -
Vahyin öngördüğü biçimde, çoğulu Vahiy odaklı olan bir toplumun inşası için mücadele eder.!!!!
Çünkü yaşadığı ülkenin rejimi, çoğunluk iktidarı odaklıdır. İşte bu gerçek kıstasınca, TOPLUMUN KENDİ İÇİNDE OLANI DEĞİŞTİRMESİ adına, mücadele verirler......!!!!
Haniflik kimsenin tekelinde değildir, Allah'ın tekelindedir,!
Türkiye'de işret sofrasından kalma ifritlerin(sözüm meclisten dışarı) Takva yalanları ile aldanan toplum, kendi kendisini parçalamış, ve bu ifritler bağlı oldukları emperyalist odaklarca yüksek konumlara getirilmiş (F. Gülen gibi...)
Hele bir bakın, bu lafza da O Zaat-ı Rezalet ile aranızda nasıl bir söylem farkı var ?
Ben hep derim, Kafatascılığa karşıyım!
Ancak, yaşadığı toplumun doğruya ulaşması için mücadele eden insanlara bağlıyım...
Hatırlatalım bakalım :
yıl 1915-16
İstanbula gelen ingilizler, ellerinde Haç ile süleymaniye camii ne gidiyor.
Amaç = Haçı kubbeye yerleştirmek.
Karşılarında bir avuç genç onlara karşı koyuyor!
Bu İSLAMCI edebiyatı yapan İngiliz yalakası Osmanlılar suskun.
O grupta bulunan ve taş ile karşı koyan kişilerden birisinin adı :
Mustafa Kemal...
Ha şimdi bu şerefli duruşun yanında olanlar, milliyetçi, olmayanlar müslüman!
Ben bu edebiyatı iyi bilirim.
Ve bu bildiklerinizin çoğunu unuttum...
Bir ülkede, annesi Vahye tabi olan biri varsa,
Annesinin namusunu koruyorsa
Ve bu uğurda ölüyorsa
o kişi şehittir beyler!
bunun özeti bu, nereye götürmek amaç
Diyorsanız ki, TC de yaşamak haramdır.
Buyrun, yeryüzü geniş...
nerde helalse oraya gidelim ?
Bu arada, İran örneği ile Ahmedi Necat ın yaptığı hareketin hiçbir ilgisi yok.
Aksine, ABD karşıtı olmalarından ötürü son dönemde sempati de duyarım.
Hatta Yahudi karşıtlıklarından ötürü desteklerim.
Ama İslam anlayışlarına lanet okurum!
ve hiç aklıma düşündüğünüz yönde bişey gelmedi :)
İsterseniz Suudileri de örnekleriz, kafası kesilen berber örneğindeki gibi!!!
Rabbim bütünleştiricilerin bütünleştirmeye çalıştığını bölmeye çalışanlardan bizleri korusun!
|