Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
kuranyeter Yazdı:
Arkadaşım mekke müşrikleri ne için can verdi? Allaha adalet öğretmek sanamı kaldı? Kimin şehit olup olamayacağını yanlız Rabbimiz bilir.Kimin ne için savaşa gidip ne hal üzere can verdiğinide..(bu dört etti).Biz yanlız ihtimal üzere konuşa bilir ve en fazla zanda bulunabiliriz. Maşallah yine dönmüşsünüz.Oysa daha önceki yazılarınızda conileri şehit olduğundan fakat Türk askerinin şehit olamayacağından çok emindiniz? Ne oldu size?
|
|
|
uslubunuz edepsizleşmeye başladı mehmetçiğin şehit olmadığını idaa edip coniler şehittir demedim zanda bulunmayınız. Edepsizlik işte aşağıdaki yazıyı yazmaktır.Bu yazıyı yazan sizsiniz.Millet kavramı ailenin büyüğüdür efendi..Yazarken buna göre yaz ve aşağıdaki yazını bir kere daha oku, acaba edepsiz kim.Ben en azından özü sözü bir birisiyim, sizin gibi saman altında gezip ağzımdan zehir saçmıyorum! Dostluğumuzda açıktır düşmanlığımızda.
birde şu barbar türk kavramı var bu kavramı kazanmak için
öldürdüğünüz kanların hesabını kim verecek onuda sormak gerek nice
kanlar döküp insanların canlarını okadar yaktınızki artık sizler için
en uygun lafı bulmuşlar. BARBAR.
siz öncelikle lakabınızı değiştirin hiç barbardan şehit olurmu bakıyorumda conileri mekke müşrikleri gibi görmeye mehmetçikleride medineli muhammed resulun askerleri yerine koyup derece yükseltmişsin.
komutanların ne zaman muhammed olursa askerlerinde ancak okadar müminler gibi şehit sayılır Yani ordumuza senin gibi bir kumandanmı lazımki askerlerimizin şehitliğini Rabbimiz kabul etsin? Peygamberimiz öldüğüne göre artık şehadet bitti yada Muhammet peygamber gibi komutan lazım? Sizin diliniz çatallı! Söylemek istediğiniz şey sizin gibi düşünen komutanın emri ile ölen asker şehittir.Siz düşüncelerinizi ne kadar övüyorsunuz böyle.Ve elli defa anlattığımız şehadete bakış açımızı halen saptırmaya ve anlaşılmaması için diretmeye çalışıyorsunuz.. Sizin derdiniz anlayıp anlatmak değil gerçeğiz üzerini örtmek.
bugünkü coniler mekkeli müşrik olabilir ama mehmetçiklerin medineli müminler asla değillerdir. Elinizde hiçbir bilgi yokken kendi hevanıza uyup bilemeyeceğiniz şeyleri söylüyorsunuz. Sırf bir millete olan düşmanlık ve kininiz sizi adaletten geri bırakıyor. Nevsinizin size emrettiği şeyler evrensel gerçekler değildir.Bunu bu şekilde kimseye dayatamazsınız.
[/QUOTE]
|