selam
benim uslubum seninkinden daha terbiyeli
Terbiyeyi öğreneceğim son kişi sadakati olmayandır.
her yazımda sana selam dedim ama sende terbiye olmadığı için selamıma cevap vermedin
Senin nerene selam vereyim.Senki sözde islam adına benim milletimi düşman bellemiş - hertürlü iftira ile Rabblik taslayacak kadar küstahken ne selamı...Bizim düşmanlığımız açıktır...Milletimin düşmanı benimde düşmanımdır.
amacın milliyetçilik kanını dışa vurmak olduğu için kendini kaptırıp gitmişsin. Ben milliyetçiyim arkadaşım.Açık açıkta söylerim bunu .Asıl iki yüzlülerden korkmak lazım.
ben görüşümü açıkça yazdım ve hiç bir ülke askeri için şehittir demedim.senin askerin şehitse bütün dünya askerleride şehittir dedim çünkü ha coniler ha mehmetçikler hepside benim için aynıdır
zaten kime uşaklık yapıldığını herkes biliyor abd izin vermeden hareket edemeyen bir ordudan şehit çıkmaz. Hadi ardan hain adam.Sosyoloji bilmezsin,siyaset bilmezsin tarih bilmezsin. Bizim derdimiz bu milleti tam bağımsız yapmaktır. Gökte bayrağımız dalgalanıyorsa o askerler sayesindedir. Sen ne anlarsın özgürlükten ki vatan nedir millet nedir bilmezsin.Şimdi yine sinsi bir oyunla devletin siyasi hataları üzerinden konunun içeriğini değiştirip saçmalayacaksın. Ne sınır tanımaz bir insansın sen. Millete hakaret fırsatı bulmak için yapamayacağın şey yok.
sonrada bu orduyu utanmadan bedir askerleri ile eş tutacağım hadi ordan
Gören bakanda seni bedirde ve çanakkalede yada kıbrısta bulundun sanır. Sen asla bilemeyeceğin şeyleri biliyor gibi ortaya atan çatal dilli bir iftiracısın.
selam
tesadüfe bak abd yani köle yani kul arapçada abd ın anlamı bu tesadüfe bakın
Maşallah, çok düşündünmü bunu.. hayatın anlamını çözmüşsün.
|