Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
toslunba yazdı.
İnşallah dilinin ardındaki bakla çıkar....Şu anki halin müslümanlarla müşrikler savaşırken ikisi arasında fırdönen ve sözünü yiyen yahudilere benziyor.
Allah bu milletin yardımcısı olsun ,ona doğru yolu göstersin.Aramızda malesef bu vatan bölündüğünde sevinecek, yunan kıbrısı işgal etse acaba hangi tarafa oynayım diye düşünecek ve bunu islamama yamamaya çalışacak ,Devleti düzeltmek yerine yok etmek isteyecek hanifler var... Sizler yeryüzünde düzen sağlandıktan sonra orada bozgunculuk çıkarmak isteyenlerdensiniz...Yapıcılık ,bozuk giden işleri düzeltme sizler için bir anlam ifade etmiyor. Şu Rabblik taslama alışkanlığı ise yakanıza yapışmışki kimin şehit olup olmadığına kadar hüküm verme yetkisini kendinizde görebiliyorsunuz.Peki ne adına ,İslam...
selam
dilimin altında bakla arama şehitlik mertebesini sadece türklere has kılmanızın ana sebebi sizin türk olmanızdan kaynaklanıyor siz türksünüz ve sadece türkler ölünce şehitlik mertebesine ulaşılır.
sizain gibi ölünce şehit olduklarını idaa eden arap kardeşleriniz bile kuzeykıbrısı tanımıyorlar neden çünkü işgalci durumunda türkiye
onların askerleri ölünce murdar oluyor sizinkiler cennete gidiyor olay bukadar basit.
dikkat edersenizki edeceğinizi sanmıyorum kimin öldüğünde şehit olduğuna karar verecek kadar kendini ilah sanan ben değilim tamtersine sizlersiniz neye dayanarak bu ilahlığı yaptığınız net olarak ortadadır sadece türkler şehit olur düşünceniz ortadadır.
biz ırkçılık yapmıyoruz sadece müslüman olmaya çalışan aciz kullarız sizin gibi türk yada rum olamaya yada başka milletten olmaya hiç niyetim yok.
birde şu barbar türk kavramı var bu kavramı kazanmak için öldürdüğünüz kanların hesabını kim verecek onuda sormak gerek nice kanlar döküp insanların canlarını okadar yaktınızki artık sizler için en uygun lafı bulmuşlar. BARBAR.
siz öncelikle lakabınızı değiştirin hiç barbardan şehit olurmu
mehmetçik ölünce şehit olacak abd conileri ölünce leş olacak.
şimdi burda ilahlığı senmi yapıyorsun benmi neden iki ölen askere aynı misyonu seçmiyorsunuz
ikiside vatanı için ölüyor ikiside üstlerinden emir alarak şavaşıyor ama sen türk olduğun için kendi asker,ini şehit olarak görüyorsun i,şte bunun müslümalıkla hiç ilgisi yok çünkü adeletsiz bir yaklaşım ya ikisinede şehit diyeceksin yada niyazi
|