Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Reklamını yapmayıp, Allah'ın dininden zerre para kazanmayıp, her zaman doğru ne ise haykırıp, nabza göre şerbet vermeden, siyasete bulaşmadan, sinirlenmeden, insanları aşağılamadan, despotlaşmadan, kendisini tek otorite kabul etmeyip; başkasından kopyaladığı fikirleri kendine maletmeden o kişiyi kaynak göstererek anlatan, Allah'ın kitabındaki gerçekleri canına kastedenlerin tehditlerine rağmen sadece Kuran'ı esas alarak haykıran nice insanlar var muvahhit kardeşim...
Her kim Allah'ın dinine karşılık beklemeden hizmet ediyorsa ondan ALLAH razı olsun. Çünkü bu yolda mükafat ancak Allah'tandır.
Bu arada hiçbir maddi menfaat gözetmeksizin, gizli/açık tüm hile, vesvese ve şeytanlıklara rağmen çok zor şartlarda mücadele ederek, reklama girmeden ve üyelerinden hiçbir maddi destek beklemeden bu forumu açan tüm kardeşlerimden de ALLAH razı olsun. Yolunuz doğrudur değerli forum yöneticisi arkadaşlarım. Birçok ünlü! nün başaramadığını sizler başardınız. Allah yardımcınız olsun...
__________________ Rahman Rahim Olan ALLAH'ın Adıyla "Ben yüzümü tümüyle, gökleri ve yeri yaratana çevirdim ve ben ortak koşanlardan değilim." En'am 79
|