Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
bembeyaz Yazdı:
hadis tarihini oku, bütün bu soruların cevabı orada var... ayrıntılarıyla hem de...
boşuna demiyoruz.. "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayınız" diye...
madem şüpheniz var bu konuda, doğru kaynaklardan araştırın sorularınıza cevapları...
ciddi bir araştırma yerine kafanızdaki şüpheleri forumlarda yazıp cevap alabileceğinizi sanmanız
ahirette siz kurtarmaya yetmeyebilir.. benden hatırlatması...
evet.. madem kafanız karışık, o zaman ehlini bulun ona sorun...
hala ikna olamadıysanız yapacak bir şey yok.. araştırmaya devam.. ama ciddi bir araştırma olmak şartıyla...
bilimsel ve objektif olmak şartıyla..
yukarıdaki yazdıklarınıza bakılırsa psikolojik sorunlarınızın olduğu, sıkıntılarınızın bulunduğu anlaşılıyor...
bir yerleri suçlamayı bırakın da bilimsel takılın... :)
muhabbetle....
|
|
|
Selam Bembeyaz.
kırmızı yazılar sizin,
bilimsel ve objektif olmak şartıyla..
yukarıdaki yazdıklarınıza bakılırsa psikolojik sorunlarınızın olduğu, sıkıntılarınızın bulunduğu anlaşılıyor...
bir yerleri suçlamayı bırakın da bilimsel takılın... :)
muhabbetle....
haa tamam şimdi anladım...
şimdi de bize psikoloji ve psikiyatri ile ilgili bilimsel ve bol mühürlü tezleriniz ve diplomalarınız olduğundan , ruh bilimleriyle ilgilendiğinizden hatta hatta bu konuda yeni bir kitap yazmak üzere olduğunuzdan söz edeceksiniz galiba...
öyle ya, şıp diye benim psikolojik sorunlarım olduğunu anladığınıza göre...
mutlaka ve mutlaka bu konuda sizin bilimsel ve filimsel çalışmalarınız mutlaka vardır...
ama tabi , yüksek tevazu gösterip tüm bilimsel çalışmalarınızdan bize söz etmiyor muşsunuz demek ki...
okuyucu anlar , sayın Bembeyaz, okuyucuyu hafife almayınız lütfen...
hem, herşeyden daha önemlisi RASAT yerinde Yüce Allah bizi bizden daha iyi gözlüyor ve görüyor...
işin içinden çıkamayıp, şimdi de çamur bulaştırmaya, karalar çalmaya başlamayın şimdi de...
ben, sayın Bembeyaz'ın yukarıdaki iletisini değerli okuyucularımızın vijdanına havale ediyorum...
onlar, düşünüp taşınıp ikimizden kimin psikolojik sorunları olabileceğine karar versinler...
olur mu?
bilmukabele
muhabbetle....
__________________ Andolsun, size öyle bir kitap indirdik ki sizin bütün şeref ve şanınız ondadır. Hâlâ aklınızı kullanmayacak mısınız? ENBİYA 10
|