Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Merhaba,
Sayin hak gelenek birilerine saldirdigimi deklere ederek savunmaya gecen sizsiniz. Ben sizin bahsettiginiz kimseyi tanimiyorum,boyle biri oldugunu dahi tam olarak emin bir sekilde bilmiyorum. Cunku net bir aciklama yapmiyorsunuz.
Benim ifadem gayet acik ve net, eger aranizdaki kimligini sakladiginiz hic kimseden korkmayan dimdik ayakta duran zat resul ise bir ciflige kapanarak insanligi buyuk bir lutufdan nimetten mahrum etmesin.
Bu sitede yazilanlardan dahi haberdar olmamak marifetmis gibi kendisini ovmeye vesile ediyorsunuz. Bu sitede ki Kuran hassasiyeti yuksek kimseleri tanimak ve onlarla diyaloga girmekten kendilerini alikoyan nedir?
Sayin Hak gelenek sizlerin bahsettikleri hususlar celiskilerle dolu. Ayni merkeze bagli kimseler oldugunuz halde birbirinizi tanimiyor numarasi yapiyorsunuz. Lutfen durust davranalim. Guvenin sarsildigi yerde hicbir dayanisma olmaz.
Su resul konusundaki dayatmanizin ana nedenini kendiniz ifsa etmis bulunuyorsunuz. Yoksa kendi kendinize belirlediginiz bir resulun kabullenilmesi icin zemin mi hazirlamaktasiniz?
Resulu Allah tayin eder insanlar degil. Allah'in resulude koye kasabaya kapanip kalmaz. Cd ler kaydederek omur tuketen kimsenin aciktan irsada bu kadar cekingen davranmasi, acaba risaletine olan guvensizliginden mi kaynaklanmaktadir?
Butun bu soylediklerim sizin bahsettiginiz kimseye atfen degildir, ona yonelik olmasi onun resulluk iddiasi yapmasi halinde soz konusudur.
O halde bu tartismanin sihhati icin kacamak davranmaktan vazgecin, ve sorulari acik bir sekilde cevaplandirin.
Aranizda resulluk iddiasinda bulunan veya kendisini resul sandiginiz bir kimse varmi?
Bu kimse kuran'a ilave olarak Allahtan kendi sahsina has olan bir vahiy aldigi iddiasindamidir?
Eger vahiy aliyorsa bunlar nelerdir,ve vahiy tecrubesini nasil tanimlamaktadir?
Birde sizin cemaatin fertleri neden surekli degisik niklerle yazi yazmaktadirlar?
Sayin arkadasim benim sizlerle gorusmem icin seffaf olmaniz gerekir. Benim insanlardan sakladigim ne bir dusuncem nede tasarim mevcut. Ayriyeten cemaatlesmeye taraftar degilim. Birliktelige taraftarim, ortak sozde bulusan genis yelpazeli bir birliktelik.
Sizin cemaatin fertleri ile olan ozel yazismalarimin cogu sizin davranislarinizdan yakinma seklinde olmustur, bunu sizde biliyorsunuz. Ben ozelde soyledikleri ile umuma acik soylemleri celismeyen bir kimseyim. Ikili davranmak benim karakterime ters duser.
Kimligi gizlenen bu sahis akli selim ve samimi bir musluman ise ve kendisinin sacma sapan iddialari yoksa, bizler gibi Kuran davasina sarilmis bir kimse ise kendisini tanitsin ve cekinmeden diger kardesleri ile diyaloga girsin. Bizleri urkuten sizlerin bu husustaki gizemli davranislarinizdir.
Kuranciyim diyenlerin yanlis yolda olduklarini yakinda ortaya koyacak olan kimdir,ve neye dayanarak bunu yapacaklardir? Ben sahsim adina Kuranci degilim ,ben muslumanin,muminim,muhlisim .....
Allah'a emanet.
Kadir
|