Daha once yazmistik, Allah'in seni sevmesini istemiyormusun ? o halde o ayetleri sana teblig eden Resulullah Muhammed Mustafa(s.a.v)'e uy!
nasıl yani muhammed'e uyanı allah sevmez mi?
O tebligini yapti din tamamlandi.
dini muhammed mi allah mı tamamladı?
Bizde ona tabi'yiz.O ayetleri kafasina gore yorumlayana degil!
o kime tabiydi aceba o ayetleri kafasına göremi yorumluyor du
Kendisi'ni Resulullah Muhammed(s.a.v)'in yerine koymaya calisanlara degil.
lütfen kardeş yapmayın kim kendisini resul muhammed a.s ın yerine koyuyur bir şeyi söylerken lütfen birilerine iftira etme derecesine dikkat edelim
Varsa yeni bir kitap ya da sayfalar oralardan yaz, Resulullah Muhammed(s.a.v)'e indirileni degil.
Allaha'a iftira edenden daha zalim kim olabilir ben ne bu sitede nede başka bir yerde yeni bir kitabın indiyinden haberdar değilim bu konuda yardımınıza (bilgilerinize)ihtiyacım olabilir
Evet! ona uyanlar Allah'in sevdikleridir, bu bakimdan cok ozeldirler, ona uymayanlardan farklidir ve de farkindadirlar.
şimdi burada cümle farklı bir anlam kazandı ilk cümle ile hemen üstteki arasında gerçekten ya ben anlamadım yada siz karıştırdınız evet ben muhammede ve dolayısıyla Allah'a uymayana yani kur'an a uymayana müslüman diyemem tabiki muhammed'e yani onun çağırdığına kısacası muhammed'i muhammed yapan allah'a uymamız gerekir, muhammed i Allah tan ayırmayalım
Tabi olunan varken, benim gibi kendiside bir tabi olana niye uyayim? zorum ne ? niye tabi olacagim birini bekleyeyim? Resulullah Muhammed(s.a.v)'in getirdigi eskidi mi?, "o" eski bir kitap, teblig edeni de eski bir Resul mu?
o nun eskidiğini kim söylüyor kardeş yapmayın lütfen, yoksa siz mi uyduruyor sunuz birileri böyle söylüyor diye,her şeyden hesaba çekileceyimizi lütfen onutmayalım Allah ayrı resul ayrımı lütfen ne dediğimizi bilelim (onlar Allah ile resulünün arasını ayırdılar)resul kitabtan başka şeye mi uydu veya kitap ile resul ayrı şeyler mi yani resul kitabtan başka şeye mi çağırdı
Tabi siz boyle seyler soylemiyorsunuz da, ben ileride belki boyle seyler soyleyenler cikabilir diye simdiden hazirlik yapiyor, yaziyorum.Siz ustunuze alinmayin, en azindan bundan sonra:)
ya benim söyleyip söylememem değil bu forum da söyleyen başka birini de bilmiyorum siz rahat olun ben kendimden eminim ancak birilerinin ısrarla bir şeyleri dayatmasını anlamıyorum
siz yinede hazırlığınızı yapın yazılarınızı yazın tabiki ancak iftira buyutuna vardırmayalım
selam ve muhabbetle |