Yazanlarda |
|
muhiddin Uzman Uye
Katılma Tarihi: 15 temmuz 2006 Yer: ABD Gönderilenler: 266
|
Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
muhiddin Yazdı:
Men Tebia Bi Muhammedin Huve Encas.
|
|
|
Hatami duzelttiginiz icin tesekkur ederim, klavye hatasi olmus, hic Muhammede uyanlar necis olur mu ? uymayanlar necistir. Duzeltiyor ve ceviriyorum
Evet insanlar cesit cesittir ve de
Men Tebia Bi Muhammedin Huve Ecnas
kim ki Muhammede uyuyorsa o en iyi cesittir(bu insan cesitlerinden)
Bir kucucuk hata nelere mal oluyor, Allah bizi buyuk hatalardan korusun insaAllah.
oyle degil mi?
__________________ muhiddin
|
Yukarı dön |
|
|
Guests Guest Group
Katılma Tarihi: 01 ekim 2003 Gönderilenler: -259
|
|
|
|
Değerli Muvahhid Kardeşim,
Bu kap kara cahile, bu din sımsarına değer verip cevap vermesen..!
Kervan geçeli çook zaman oldu...!
Allah'a emanet!
Önemli Not: Muhiddin üzerine alınmasın yanlış anlayarak!
|
Yukarı dön |
|
|
muvahhıd Uzman Uye
Katılma Tarihi: 07 eylul 2008 Yer: Turkiye Gönderilenler: 174
|
|
|
|
Sayın haktansapmaz hocam
lütfen istirham ediyorum uslubumuza dikkat edelim, bazı konulara dikkat edersek inanıyorum ki kur'an bizi bir araya getirecektir hepimiz bunu inandığımız ve savunduğumuz değerlere olan saygımız gereği yapalım hocam
Selam ve dua ile
|
Yukarı dön |
|
|
muhiddin Uzman Uye
|
|
|
|
Evet muvahhid,
Resulullah Muhammed(s.a.v)' e tabi olanlarin necis olmadigi, aksine ona uymayip, baska resul arayislari icinde olanlarin necisligi konusunda anlastik mi?
Bak ben hatamdan dondum, ukalalik yapmadim, sende baska bir resul'e tabi olmak pesinde kosmayip,bana karsi degil ama, Allah ve Resulu Muhammed Mustafaya(s.a.v)'e karsi ukalalik yapmayi birakacakmisin?
Madem ki birlik diyorsun, gorelim birlestigimiz ya da birlesemeyecegimiz noktayi.
|
Yukarı dön |
|
|
abdul Yeni Uye
Katılma Tarihi: 16 ocak 2007 Yer: United Arab Emirates Gönderilenler: 12
|
|
|
|
sewgili bembeyaz!
İnsanın karısı canını yarısı değilmi be kardeşim? sen hanımının sözüne değer wermiyormusunki yapacak bir sürüüü işin war iken we bunlar birikmişken hala zamanını boşa harcıyon. Kitap yazmaya derslerine okumalarına dewam etene be kardeşim. Bak kimse seni anlamak istemiyor kimseyide hidayete erdiremiyorsun. sen görewini yaptın be kardeşim.
DİNLE HANIMINI.......
BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLUNMAZ. BİLMEDİĞİN KONULAR WE KİŞİLER HAKKINDA ZANDA BULUNMAK KÖTÜ BİŞEYDİR BEMBEYAZ! ne işin war bu konularla hanımını dinle sen ...
' Biz her elçiyi mutlaka kendi halkının diliyle gönderdik ki onlara açık seçik beyanda bulunsun...' 14/4
küçücük bir not: bizene kardeşim senin canını yarısından?
selam Hudaya tabi olanların üzerine olsun
__________________ selam hudaya uyanların üzerine olsun....
|
Yukarı dön |
|
|
abdul Yeni Uye
Katılma Tarihi: 16 ocak 2007 Yer: United Arab Emirates Gönderilenler: 12
|
|
|
|
GECE GECE SİNİRİMİ ALTÜST ETTİN NE MÜPTEZEL ADAMIŞSIN SEN BE... BİDE KURANDAN AYETLER FALAN YAZIYORSUN... NE DERSİ WERİYORSUN SEN? YAZIK SANA
__________________ selam hudaya uyanların üzerine olsun....
|
Yukarı dön |
|
|
muvahhıd Uzman Uye
|
|
|
|
Evvela Allah tebarek ve teala müşriklere necis diyor yani kendisine ortak koşanlara yani hükümde her hangi birilerini Allah'a ortak edenlere. Senin bu cümlelerinden, ukalalığının duzunu biraz daha arttırarak cevap verme ve intikam alma duygularınla yazdığın nasılda belli oluyur, ya senin anlamama gibi bir problemin var yada sen anlamak istemiyorsun ve bunu polemiğe dönüştürüyorsun, ben sana yazdıklarımı bir daha okumanı ve mufteri değilsen hangi resul'ün peşinden koştuğumu ispat etmeye davet ediyorum eğer yüreyin yetiyorsa ve yalancı iftiracı değilsen bunu ispat edersin yoksa senin yapman gereken senin inancından ve yalanla iftira ettiğinden özür,Alemlerin Rabbı olan Allah'tan da af dilemendir samimiysen buyrun görelim ve gösterelim ispatlıyalım bekliyorum
|
Yukarı dön |
|
|
muhiddin Uzman Uye
|
|
|
|
Muvahhid,
Bak simdi kizdim iste,
Muvahhid laf cambazligi yapma, sen ve o bursali grubun yeni bir Resul Beklentisi icin de degilmisiniz, herkes salak bir siz mi akillisiniz, soruyorum Yeni bir Resul gelecegine inanmiyormusun?
|
Yukarı dön |
|
|
muvahhıd Uzman Uye
|
|
|
|
[QUOTE=muvahhıd]
Evvela Allah tebarek ve teala müşriklere necis diyor yani kendisine ortak koşanlara yani hükümde her hangi birilerini Allah'a ortak edenlere. Senin bu cümlelerinden, ukalalığının duzunu biraz daha arttırarak cevap verme ve intikam alma duygularınla yazdığın nasılda belli oluyur, ya senin anlamama gibi bir problemin var yada sen anlamak istemiyorsun ve bunu polemiğe dönüştürüyorsun, ben sana yazdıklarımı bir daha okumanı ve mufteri değilsen hangi resul'ün peşinden koştuğumu ispat etmeye davet ediyorum eğer yüreyin yetiyorsa ve yalancı iftiracı değilsen bunu ispat edersin yoksa senin yapman gereken senin inancından ve yalanla iftira ettiğinden özür,Alemlerin Rabbı olan Allah'tan da af dilemendir samimiysen buyrun görelim ve gösterelim ispatlıyalım bekliyorum
BİR TEK DELİL BULAMADIN DEĞİL Mİ,YAP BİR YİĞİTLİK GÖSTER SAMİMİYETİNİ SAMİMİYSEN TABİ BEN BURADAYIM YUKARIDA Kİ CÜMLELERİMİ AYNEN TEKRARLIYORUM BURSA DAN BİR TEK KİŞİYİ TANIMIYORUM BENİ TANIYAN VARSA BUYURSUN NE RESULLERİNİ NE MÜ'MİNLERİNİ ANCAK
SEN LAF CAMBAZLIĞINI BIRAK YAZDIKLARINA SAHİP ÇIK YOKSA GEREĞİNİ YAP
ERDEMLİKTEN DEM VURMADA MANGALDA KÜL BIRAKMIYORDUN NE OLDU BU ŞEKİLDE YAZMAMA SEN SEBEP OLDUN YOKSA BU BENİMDE HOŞUMA GİTMİYOR KAL OLDUĞUN GİBİ
|
Yukarı dön |
|
|
muhiddin Uzman Uye
|
|
|
|
Muvahhid,
sen ve bursali grubun yeni bir Resul bekliyormusunuz?
Laf cambazligi degil, deki ben ve destekledigim bu grubun bir Resul beklentisi yok, olene kadar da olmayacak ve inan ben senden buyuk bir zevkle ozur dileyecegim.Yalniz soruma cevap ver evet ya da hayir.
|
Yukarı dön |
|
|