Şu da emredildi: Yüzünü dine bir Hanif olarak çevir. Sakın müşriklerden olma.
Yunus Suresi 105
Ben bir Hanif olarak yüzümü gökleri ve yeri yaratana döndürdüm. Müşriklerden değilim ben.
Enam Suresi 79
İbrahim ne bir Yahudi idi, ne de bir Hıristiyan. O sadece hanif bir müslümandı. O müşriklerden değildi.
Ali İmran Suresi 67
Şu da kuşkusuz ki, İbrahim başlıbaşına bir ümmetti; bir Hanif olarak Allah'ın önünde eğiliyordu. Müşriklerden değildi.
Nahl Suresi 123
De ki Allah doğrusunu söylemiştir / vaadinde sadıktır.Haydi artık Hanif olarak İbrahim'in Milleti'ne uyun! Müşriklerden değildi o.
Ali İmran Suresi 95
Allah'a ortak koşmadan, Hanifler olarak... Allah'a ortak koşan kişi, gökten düşmüş de kendisini kuşlar kapışıyor veya rüzgar onu uzak bir yere fırlatıp atıyor gibidir.
Hz.Davud soyundan gelecek MESİH , Romalılar tarafından Dünya nın dört bir yanına dağıtılan Yahudileri VAAT EDİLMİŞ TOPRAKLARDA YENİDEN TOPLAYACAKTIR. Süleyman Mabedini tekrar inşa ettikten sonra MUSEVİLERİN huzur ve güven içinde yaşayacakları TANRI KRALLIĞI nı kuracaktır.Diasporadaki Yahudilerin hayallerini süsleyen bu özlem (sion'a geri dönme ideali) yeni olmayıp, kökleri asırlar öncesine dayanmaktadır. modern bir fenomen olan siyasi siyonizm den tek farkı ise bu geri dönüşün birMESİH önderliğinde olmasıdır.
bu satırlardan da anlaşılacağı gibi SİYONİZM in temelinde ARZ-IMEV-UD yani VADEDİLMİŞ TOPRAKLAR inancı yatar. Yahudiler güneyde Kızıldenizden, Kuzeyde Fırat'a ; batıda Akdenizden , doğuda Ölü Deniz'e kadar uzanan toprakların TANRI TARAFINDAN EBEDİYYEN KENDİLERİNE VERİLDİĞİNE İNANIRLAR. Temellerini Tevrat' tan alan bu sınırlar hangi görüşten olursa olsun tüm Yahudilerin hayalini süslemektedir.
5.82.
İnsanların arasında inananların en azılı düşmanı olarak Yahudilerive müşrikleri bulacaksın. İnananlara sevgice en yakınları da "Biz Hıristiyanız," diyenleri bulursun. Çünkü onlar arasında büyüklük taslamayan papazlar ve rahipler var.
yüce Rabbim hepimizi siyonist yahudi ve müşriklerin ( ki çoğu biz müşrik değiliz derler...) fitne ve fesadından korusun.inşaAllah
__________________ Andolsun, size öyle bir kitap indirdik ki sizin bütün şeref ve şanınız ondadır. Hâlâ aklınızı kullanmayacak mısınız? ENBİYA 10
Hacli seferlerini de mi siyonizm duzenletti yoksa ?
Nasil oluyorda 18 milyon yahudiye karsin, 1,3 milyar musluman caresiz kaliyor. Oysa isteler sadece ihracat ve ithalati durdurarak, Israili cokertebilirler. ?
Islam aleminin birlik olduguna inaniyormusunuz, mesala suudi kralinin amerikan yalakasi oldugunu biliyormusunuz ?
Filistin, arap ulkelerinin tam ortasinda, israil orada yalniz. Nerede kaldi hani mumin muminin kardesidir anlayisi. ?
Bir arap ulkesi de sesini cikartamiyor. ? Bu korkaklik neden ?
Neden hizbullah, hamas, el-kaide gibi yasa disi teror orgutlerinden medet umuluyor. ?
YARGITAY'IN HAZIRLADIGI VE TURKIYE BUYUK MILLET MECLISININ'DE ONAYLADIGI TERÖR ÖRGÜTLERI LISTESINDE 85 TERÖR ÖRGÜTÜ YER ALMAKTADIR. BUNLARDAN BIRISIDE: HIZBULLAH'TIR. TURKIYE MERKEZLI BU FORUMDA TURKIYE KANUNLARINA UYMAK ZORUNDADIR. TURKIYENIN TEROR LISTESINDE BULUNAN BIR ORGUTUN ADINI VE ELEBASININ FOTOGRAFINI KULLANMAK, PROPOGANDA YAPARAK HIZBULLAH'I HAKLI CIKARMAYA CALISMAK, KANUNLARI CIGNEMEKTIR.
__________________ Millet- i Yahudi,
Ask ve sevgi abidi.
Katılma Tarihi: 16 mart 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 171
Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
Sayın Apom,
İsrail bayrağını kaldırıp Türk Bayrağı koyarak takiyye yapmayın. Haçlı seferlerini yapan da Filistindeki zulmü gerçekleştiren de aynı zihniyettir. Emperyalist zihniyettir. Arap toplumlarının sözde şeriat ile yönetiliyor olması o toplumun tüm fertlerinin müslüman olduğunu göstermez. Ayrıca bu arap ülkelerinde yönetim arapların değil ABD'nin elindedir. ABD ise siyonistlerin at koşturduğu ve etkili olduğu bir ülke.
Bahsettiğiniz Hizbullah'ın Filistin Hizbullahı ile alakası yok. Filistindeki Hizbullah örgütlenmesi İsrailoğulları denen ve Allah tarafından lanetlenen bir milletin işgaline karşı kurulmuştur. Terör örgütü derken neye göre kime göre terör örgütü. ABD, İsrail ve AB için PKK terör örgütü değil. O zaman benim içinde Filistinli yurtseverlerin eylemleri de birer terör eylemi değildir.
Gerçek terör örgütlerini oluşturan, yaşatan ve destekleyen ABD ve siyonistlerdir. Gün gelecek, Kur'an dini yeniden yeşerecek ve gerçek İslam savaşçıları Ortadoğu'da bir tane israilli bırakmayacak inşallah.
Katılma Tarihi: 03 haziran 2008 Yer: Turkiye Gönderilenler: 292
atakan dileklerine amin demek istiyorum. eğer müslümanlar tek çatı altında toplansa zaten bunların sesi hepten kısılır. suni şii kavgası halen sürmekte. ya birbirinize niye sıkıyorsunuz. siz müslümanlarsınız. birleşin sizi size düşman eyleyenlere sıkın bu kurşunları derim...
__________________ ne kadar hatırlanmak istiyorsan o kadar hatırla.
Size katılıyorum islamci. Ama bütün müslümanların Allah'ın bayrağı altında toplanması için Kur'an'a dönmeleri gerekiyor. Ayrılık sebeplerine bakarsan sebebi siyasidir ve rivayetlere dayanır. Zamanında yahudilerin müslümanları bölme planı işe yaramış ama artık devir değişti. Herkes doğru bilgiye artık daha kolay ulaşıyor. Birlik ve bütünlük İslam alemi için çok uzak değil gibi. Kur'an'a dönen ve gerçek islamı öğrenenlerin sayısı hergün artıyor.
Öncelikle Turk bayragini tasimaktan gurur duyuyorum. Israil, Hollanda vatandasligi haricinde Turk vatandasligi oldugum icinde kendimi sansli goruyorum.
Turk bayragini koymam bir rica uzerinedir. Takiyye ile falan alakasi yok.
Hizbullah adli kullanicinin fotografinda ki adam, TURKIYE devletinin resmi olarak TEROR ORGUTLERI LISTESINDE bulunan teror grubunun basidir. Abdullah Ocalan nasil PKK'nin basi ise.
Ve bir ulkenin teror orgutleri listesinde yer alan teror grubunu sempatize etmek, yasaktir. Abdullah Ocalan posteri ile carsida nasil dolasamazsaniz, Hizbullahin basinin posteri ile dolasamazsiniz. Yada en azindan oyle olmasi lazim, kanunlara gore.!
Lutfen kanunlara uyalim. Yasalari cignemeyelim.
Forum yoneticilerinin bununla ilgilenmesi lazim esasen.
__________________ Millet- i Yahudi,
Ask ve sevgi abidi.
Hizbullah, (Allah'ın partisi) Lübnan'da bulunan, hem sivil hem de askeri kanadı olan Şii inançlı siyasi bir partidir. 1982 yılında İsrail'i, o zamanlar işgal etmekte olduğu Güney Lübnan'dan çıkartmak amacıyla kurulmuştur. Hizbullah'ın şu andaki genel başkanı Hasan Nasrallah'dır.
Hizbullah 1982 yılında İran'daki İslam Devriminden esinlenerek kuruldu. Amacı İsrail'i işgal etmekte olduğu Güney Lübnan'dan atmaktı. Ayetullah Humeyni taraftarlarının İran'daki devrimini bölgede yayma amacı da taşıyordu.
Hizbullah siyasi ve silahlı mücadele kanatlarının yanısıra fakir Lübnan halkına yardım amacıyla birçok kurumlar da işletmektedir. Bunların arasında 4 hastane, 12 klinik, 12 okul ve 2 tane de tarım yardım derneği bulunmaktadır.
Genelde Arap ve Müslüman dünyasında yasal bir direniş örgütü olarak kabul edilen Hizbullah ABD, Kanada, İsrail ve Avustralya tarafından terörist ilan edilmiştir. Avrupa Konseyi ise bu konuda kesin bir tutum almamayı tercih etmiştir.
Apom- Yazdı:
Ve bir ulkenin teror orgutleri listesinde yer alan teror grubunu sempatize etmek, yasaktir. Abdullah Ocalan posteri ile carsida nasil dolasamazsaniz, Hizbullahin basinin posteri ile dolasamazsiniz. Yada en azindan oyle olmasi lazim, kanunlara gore.!
Güldürme beni yaaa.. Bırak sokağı mecliste bile bebek katili Aponun propagandası yapılıyor sen neden bahsediyorsun. Belli ki Türkiye'de yaşamıyorsun. Ayrıca bu bebek katili ile Nasrallah'ı aynı konuma koymak çok yanlış.
hizbullah diye bir kullanıcı yok zaten iyice şaşırdın mukavemet diyecektin herhalde.ben riyad da yaşayan biri olarak sizin kanunlardan pek haberim yok.
ben propaganda falan yapmadım "yahudileri sevmek insanlıktandır" sözünün herkes için geçerli olmadığını lübnan örneği ile göstermek istedim.anası babası akrabası siyonistler tarafından katledilmiş insanların onları sevmesi, tecavüze uğrayan kadının tecavüzcüsünü sevmesine benziyor.sen o başlığı atmakla onları ve onları sevenlerin insan olmadığını(ya sev ya terket gibi)söylersen tepki vermek benim için bir insanlık görevi olur
Sizin yetkiniz yok foruma yeni mesaj ekleme Sizin yetkiniz yok forumdaki mesajlara cevap verme Sizin yetkiniz yok forumda konu silme Sizin yetkiniz yok forumda konu düzenleme Sizin yetkiniz yok forumda anket açma Sizin yetkiniz yok forumda ankete cevap yazma