Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Cin13'e cevabımdır
Merhabalar. Sayın ...., (Noktalı kısımları siz doldurun.Kim olduğunuzu bilemiyorum.)
Benim bu forumda gerçek kimliğim neredeyse herkesin bilgisi dahilindedir.Bir çok arkadaş ofisime gelir oturur konuşuruz,çay içer sohbet ederiz.Ama sen cin,peri kalmaya mahkumsun.
Bu siteye her kesimden kişiler geldi. Herbiri kendine göre inançları olan ve bunları savunmaya çalışan kişilerdi. Ancak,sizin gibileri gelmedi.
Burası çok doğru.Bizde dilimiz döndüğünce bu farkın nedenlerini ortaya koymaya çalışıyoruz.
Neden mi?
İnsan aklının,yaratıcılığının,ilhamının,alın terinin, emeğinin ürünlerine "boşverin bunları, bunlar boş şeyler" diyen olmadı.
Demekki söylemimiz çok güçlü.Yoksa senin gibi kibar bir bilim insanını hiç bir hakaret içeren ifade kullanmamamıza rağmen bu kadar kızdıramazdık.
"Sanat, bilim, teknoloji, spor boş şeylerdir" diyen, Ay'ı takvim aracına indirgeyen, Güneş-Tanrı metaforları uyduran, gözle görünmeyen alemi ibret alanı içine dahil etmeyen sizler, en cahil,en karanlık insanlarsınız.
Hani bunları okuyanda ortada bir şey var zanneder.Suçumuz neymiş?"Denizler cehennemi dağlar cenneti sembolize eder"demişiz.İsteyen inanır istemeyen inanmaz.Ay'ın takvim olduğunu biz değil Kuran söylüyor.Şu çelişkine bak ki tuttuğun oruç 'Ay takvimine' göre düzenleniyor.Hac'da Kurban'da öyle!!!!!Ama Allah senin gerçeğini ortaya çıkaracak ya işte böyle rezil rüsvay olursun kendi ellerinle.
Benim her inanca saygım var. İster heykele tapar, ister ineğe. Karışamam.
Nedenini ben söyliyeyim:Fiyakanızı bozuyoruz.Bilim diye Kuranın önüne çıkardığınız şeylerin gerçekte fasa-fiso olduğunu isbat ediyoruz.
Ancak, siz bir inancı savunmuyorsunuz.
Savunuyoruz.Kuran'da ki İslam'ın gerçek savunucuları bizleriz ve bunu sizin tekelinize bırakmamaya and içtik.
Siz, insanı insan yapan değerleri değersiz kılmaya çalışıyorsunuz.
Neymiş o değerler,sen de olupta bizde olmayan?
Eğer dünya, sizin zihniyetinizdeki kişilere bırakılsaydı hala karanlık çağlarda yaşıyor olurduk.
Dön etrafına bir bak!"Karanlık" dediğin çağlar mumla aranır oldu.Ama bunu görmek için insanda basiret olması lazım öncelikle.
Siz, insanlığın önündeki engelsiniz.
Bakınız, türlü yalanlarınız ortaya çıkarılıyor. Hala hangi yüzle olduğunu bilemediğim biçimde bu sitede insanları karanlığa davet ediyorsunuz.
Dinime söven bari müslüman olsa!Bunu sen mi söylüyorsun bay CİN?
Umarım ki sizi ciddiye alan site okuyucuları yoktur. Yoksa, islamın anlatıldığı gibi ilkel, cehalete teşvik eden bir din olduğunu sanabilirler.
Korkunu anlıyorum.Ayaklarınızın altından bir şeylerin kaydığını fark ediyorsunuz değil mi?Ciddiye alanların sayısını söylemiyeyim Allah korusun yüreğine iner, neme lazım!
Benim,o küçümsediğiniz bilim insanlığıma gelince..
Saldırgan bir uslup kullanmasaydın "iki tane link vermiş ne var bunda" der geçerdim. ilk yazdığın kışkırtıcı yazını sildin.Ama geç kaldın ben o arada yazımı yazmıştım.
Evet, bu konuda çaba sarfediyorum. Çünkü, Yaratılış'ı en iyi bu şekilde anlayabileceğime inanıyorum. Her inananın da bu konuda elinden geldiğince çaba sarfetmesi gerektiğini düşünüyorum.
Neden bizimde senin gibi inanmamızı istiyorsun?Biz alet kullanmadan yıldızları,Ay'ı seyrederiz.Sende alet kullanarak.Bu kadar kinini kusturacak ne var bunda?
Aristoteles'in dediği gibi: "İnsan,bilmek ister."
Biz bu konuda Allah'ın donatılarını yeterli görüyoruz.Her konuda olduğu gibi.
Sizin ve benim hakkımda hakikat mutlaka kendini gösterecektir.
Emin ol o günü biz senden daha çok heyecanla bekliyoruz.
|