Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
aliaksoy Yazdı:
Selam Muhiddin;
At izinin it izine karismamasi icin sen de net ol.
Kimmis bu; "olur olmaz konulara giren" , "bit seyi isbat icin yogun enerji sarfeden" , "damarinda kurt kani kaynayan yani ulkucu" , "avukat" sahis?
Sen bu tanimlamaya uyan her kisiyi; birden fazla nick kullanarak cok gozukme cabasinda olan bir "sahtekar" gibi niteledin.
Ben de, zandan baska bir sey olmayan bu yakistirmana karsi guzellikle cevap verdim.
"Ashabi kehf" nickli kisinin ne cevap verecegi ve/veya kim oldugu beni hic ilgilendirmiyor ki, onun bu konuya iliskin cevabini bekleyeyim.
Onu, onyargilari kendilerini esir almis, gaybin hakimleri beklesin. Bakarsin; vicdana uygun bir hukum verirler.
Esenlikle... |
|
|
Ashabi-kehf yazmisti.
selam Eren erdem,
Geçmişte salat kavramının namaz olmayacağını söyleyenlere karşı sergilemiş olduğun uslup ve tavırlarından ötürü rahatsız olduğumu bilmeni isterim.
Bu arkadasin gecmisten geliyor ali yeni biri degil.Salat ile ilgili konuda sekilsel kiyam, kiraat, ruku, secde yoktur'u en hararetli savunan sendin. Hatta konuyu gundeme getireni bile solladin.
Bunlara karşı her türlü mücadeleye ama her türlü mücadeleye gireceğini söylemiştin.Bu arkadaşlar yalnız kuran diyen ve bunun gereğini yerine getirmek için tüm gayretlerini gösteren kardeşlerdir.
BU ARKADAŞLAR KURANDAN BAŞ
KA KAYNAKLARMI EDİNMİŞLER?BU ARKADAŞLAR KURANDAN BAŞKA ŞEYLERİN REHBERLİĞİNDEMİ YÜRÜMÜŞLER?
Sen inandığın gibi yaşamakta elbette özgürsün.Bu arkadaşlarda kurana dayanarak bir çok konuda ilgili başlıklarda namaz diyenlerin çelişkilerini yazmıştır.Kimseyede hakaret etmemişlerdir.İnançlarını gereğini yerine getiriyorlar ve herşeyi göze alıyorlar.
Neyse kim olduğumu merak ediyorsun.
GÜNÜ GELDİĞİNDE YAKINDAN TANIRSIN.!"Bekleyelim bakalim" Bunu senin adina soylemiyorum Ali :)Senin neyi bekledigin ya da beklemedigin benim niye umurumda olsunki?
SANA BURDAN SESLENİYORUM EREN
HANİ HERTÜRLÜ MÜCADELEYİ YAPACAĞINI SÖYLÜYORSUNYA EĞER BU ARKADAŞLARIN Kİ HEPSİNİ ÇOK YAKINDAN TANIYORUM KILINA BİR ZARAR GELİRSE AND İÇİYORUMKİ BENDE SENİNLE HER TÜRLÜ MÜCADELEYE GİRECEĞİM.
Bakin sizin kim olduguyla ilgilenmediginiz arkadas sizinle ayni gorusleri paylasanlari cok yakindan taniyormus ! Ustelikte senin ve saz arkadaslari'nin bir guzel avukatligini yapiyor, siz varken yakisirmi hic.Bu sizi cok yakindan taniyan farkli nick kullanan arkadasiniz bunu sahtekarligindan mi yapiyor? Bu soruyu arkadasina sor onu sahtekarlikla ben suclamadim, dolayli olarak sen sucladin.
Kurt deyince ustune alindiysan soyleyeyim
Kurt=ulkucu anlamina gelmez, Bozkurt deseydim belki :) herseyin yarim Ali.
Tekrar soyluyorum keske biraksaydinizda fikirdasin ashabi keyf ile yazissaydik,ama her konuda oldugu gibi cok acelecisiniz, 2 senede herseyi cozdunuz, namaz, oruc, kabe, hac, kurban hepsi tedavulden kalkti.Bu kadar aceleci olmayin vede akliniza ve de baskalarinin aklina fazla guvenmeyin.Unutmayin ki Kuran bir filozof sozu degildir.Peygamberimizde filozof degildir, ummi bir Allah elcisidir.Kaldiki siz filozof bile degilsiniz.Daha once kuranmuslumaninda size soylemistim biz herseyi seviyoruz, akrebi bile, ama uzaktan koynumuza almayiz.
Bu sefer akreb yerine sizin kendinize yakistirdiginiz Kurt olsun.
Bir daha umarim ashabi keyf ile ya da bir baskasiyla yazisirken ben o degilim diye araya girmezsin, o zaman daha cok suphe uyandirirsin,hem cok ayip, biraz sabirli ol.Bak o bile ben ali aksoy degilim demek zorunda kaldi, ben ona sen aksoysun dememistimki.
ali sana karsi hic onyargim yok, cunku bu sitede o kadar cok yazdin ki seni tanidik artik.Onyargiyi astik anlayacagin.
Sizinde icinde bulundugunuz batinilik akimi bu yuzyilda ortaya cikmadi 1000 sene evvelde vardi, Bunlar ashabi keyf di, keyiflerine gore kelimelere mana yuklerler, kavramlari degistirirlerdi.Daha onceki kitap ehli gibi.
ulkucu, turkucu, avukat, kurt ali,
Musadenle kendi istegim dogrultusunda, istedigim kisiye, istedigim zaman, istedigim konuda yazayim.Ben bos vakti olan, tatil yapan bir insan degilim.Vaktim cok degerlidir, nefesimde oyle...
Selametle.
__________________ muhiddin
|