Yazanlarda |
|
dost1 Admin Group
Katılma Tarihi: 28 haziran 2006 Yer: Turkiye Gönderilenler: 538
|
Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Selamun Aleykum! Değerli Muhliskul Kardeşim!
Bakara; 155, 156: Ve de kesinlikle Biz sizi korkudan, açlıktan bir şeylerle; ve mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme ile belâlandıracağız (imtihan edeceğiz).
Başlarına bir musibet geldiği zaman “Biz şüphesiz Allah`a aidiz ve yalnız O’na döneceğiz.” diyen şu sabredenleri müjdele!
Muhammed; 31:Kesinlikle Biz, içinizden cihad edenleri ve sabredenleri bilinceye kadar sizi belâlandıracağız. Haberlerinizi de belâlandıracağız.
Alemlerin Rabbi olan Allah'tan,Kızımız için sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.
Sevgi,saygı ve muhabbetle.
Allah'a emanet olunuz.
|
Yukarı dön |
|
|
elmuh Uzman Uye
Katılma Tarihi: 07 eylul 2006 Yer: Turkiye Gönderilenler: 435
|
|
|
|
Selam Kıymetli Muhliskul Kardeşim,
İnşaAllah zor bir durum değildir. Rabbimizden, kızınıza şifa, sağlık ve mutluluk dolu, anasıyla, babasıyla sarmaş dolaş, hayırlı bir yaşam diliyorum.
Muhabbetle.
__________________ O, odur ki, sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarsın diye kulu üzerine, gerçeği apaçık gösteren ayetler indiriyor. Allah size karşı gerçekten çok şefkatli, çok merhametlidir.
|
Yukarı dön |
|
|
muhliskul Ayrıldı
Katılma Tarihi: 26 nisan 2007 Yer: Australia Gönderilenler: 854
|
|
|
|
Merhaba,
Hakgelenek,Cin13,Muvahhid,Asim,Ibrahimim,Baybora,Feridun_45, Baris, Adalet,Snobyx,Dost1 ve Elmuh kardesler Iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim.
Kizimin Turkiye'den geldiginden bu yana alti haftadir bir turlu atesi dusmedi. Denenen anti-biyotiklerin hicbirisi henuz infeksiyonu tamamen yok etmedi. Dun yeniden testler yapildi ve yeni bir ilac ile tedavisine devam etmekteyiz, insallah bu sefer sihhatine kavusur.
Allah'a emanet olun.
Kadir
|
Yukarı dön |
|
|
aliaksoy Uzman Uye
Katılma Tarihi: 05 subat 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 989
|
|
|
|
Selam Muhliskul kardeşim;
Allah umduğundan güzelini ihsan etsin. Sağlık ve esenlik versin.
__________________ "(Onu size indirdik ki) <Kitap, yalnız bizden önceki iki topluluğa indirildi, biz ise onların okumasından habersizdik (o Kitâpları okuyamıyor, dillerini anlayamıyorduk)> demeyesiniz."(En'am,156)
|
Yukarı dön |
|
|
hasanoktem Admin Group
Katılma Tarihi: 10 eylul 2006 Gönderilenler: 2837
|
|
|
|
M. Esed
Gerçekte erdemlilik, yüzünü doğuya veya batıya çevirmeniz ile ilgili değildir; ama gerçek erdem sahibi, Allah'a, Ahiret Günü'ne, melekler, vahye ve Peygamberlere inanan, servetini -kendisi için ne kadar kıymetli olsa da- akrabasına, yetimlere, ihtiyaç sahiplerine, yolculara, (yardım) isteyenlere ve insanları kölelikten kurtarmaya harcayan; namazında devamlı ve dikkatli olan ve arındırıcı (mali) yükümlülüğünü ifa eden kişidir; ve (gerçek erdem sahipleri) söz verdiklerinde sözünü tutan, felaket, zorluk ve sıkıntı anlarında sabredenlerdir. İşte onlardır sadakatlerini gösterenler ve işte onlardır Allah'a karşı sorumluluklarının bilincinde olanlar.
Selam Muhliskul Kardeşim,
Sevgili Yeğenimize Yüce Şafî'den acil ve kalıcı şifalar diler, tüm yaşamı boyunca salihalığında sebatkârlık göstermesini dilerim.
muhabbetle
__________________ Andolsun, size öyle bir kitap indirdik ki sizin bütün şeref ve şanınız ondadır. Hâlâ aklınızı kullanmayacak mısınız? ENBİYA 10
|
Yukarı dön |
|
|
bembeyaz Uzman Uye
Katılma Tarihi: 31 temmuz 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 736
|
|
|
|
Sevgili Muhliskul Kardeşim!
şimdi okudum yazıyı... üzüldüm..
Allah (c.c.) minik yavrunuza acil şifalar nasip eylesin...
hepimizin dualarını kabul etsin...
sabr-ı cemil niyaz ediyorum...
O bizi yolundan ayırmasın...
selam ve dua ile...
__________________ Rabbim! ilmimi ve anlayisimi artir!
www.ahmeteminseyhan.blogcu.com/
selam ve dua ile...
|
Yukarı dön |
|
|
muhliskul Ayrıldı
|
|
|
|
Merhaba,
Ali Aksoy,Hasan Oktem ve Ahmet Emin Seyhan kardeslerim sizede cok tesekkur ederim.Allah'a emanet olun.
Kadir
|
Yukarı dön |
|
|
HAKgelenek Uzman Uye
Katılma Tarihi: 05 ocak 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 611
|
|
|
|
merhaba
sayın muhlikul,şuan kızımızın durumu nedir?
umarım sağlığına kavuşmuştur.
selamlar
__________________ Nahl.6:Bir güzellik de vardır onlarda sizin için: Sabah saldığınız sırada, akşam topladığınız sırada. Ve lekum fîhâ cemâlun hîne turîhûne ve hîne tesrehûn
|
Yukarı dön |
|
|
muhliskul Ayrıldı
|
|
|
|
Merhaba hakgelenek dusunceliligin icin tesekkur ederim. Test sonuclarina uygun olarak verilen ilaclari kullanmaktayiz, durumu simdilik iyiye gitmekte.
Allah'a emanet.
|
Yukarı dön |
|
|
hira Groupie
Katılma Tarihi: 22 agustos 2008 Yer: Turkiye Gönderilenler: 85
|
|
|
|
selam muhliskul
3 sene öncesine kadar ellerinizden öper 10 yaşında kızım büyük ameliyat geçirdi çok şükür şuan iyi gözleri yeni yeni görmeye başladı sizin durumu çok iyi anlıyorum ilk okuduğumda inan kendim yaşadığım günler geldi inan çok zor günler rabbim inşallah acilk şifalar verir tez elden sağlığına kavuşur duacınız olacağım allaha emanet olun o tatlı kızınıza hep gülücükleri eksik etmeyin saygılarımla
|
Yukarı dön |
|
|