Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
şimdi:
ben birşey idda edmedim......ki sana birşeyi isbat etme zorunda kalayım...ben sizden sadecene sorularıma cevap istedim?verisen verirsin..vermezsen de vermemiş olursun...
sana tek birşey söyleyeyim...bir kaç cümlede....tek cümlede söyleyecek kadar meharetli değilim.
kur'an da zaten söyleniyor.kulluk-ibadet etmek için...VALLAHİ bana bu kadarı yeter.kafamı onun dışında hiç yormam.....neden güzel aklımı yoryaım ALLAH ın işiyle.....aklım yeter mi o işe...
ama sen başka bir amaçla yaradıldıysan..ve bunu sana ALLAH söylemişse sen söyle.....
ben insanım....boyu belli..cüssesi belli..kaldıracağı güç belli...anlayacağı kapasitesi belli...tuvalete giden...karnı acıkan..doğmuş..biz zamanlar altını ıslatan...sonra büyüyen.....hastalanan....uyuyan..gülen ..ağlayan bir insan....ne bileyim işte bir insan...
bu dünaynın aldatmaca,oyun,eğlence ve kandırmaca olduğunu çok iyi idrak edmiş bir insanım.
çoucukluk döneminin evcilik oyunlarını o döneme hapsedmiş......büyümüş....bir insanım...
ölecek olan...hesaba çekilecek olan....ve ondan asla biryere kaçamayacak olan.....acı ve azabı düşünen...korkan ve çekinen bir insan....
kafire kafir diyen....yanlışa yanlış diyen....bir insan...
terleyen..yorulan..yağmurda ıslanan bir insanım....
aklımı öyle şeylerle yormam.....ALLAH bana ne vermiş..nekadar vermiş...ise onunla yetinmesini bilen....daha fazla hırsını ezmiş bir insanım....
ben idda edmediği için isbat peşinde koşmayan....idda eddiğinde isbat peşinde koşan bir insanım
bilgiçlik taslamıyorum.....ki sana birşey göstereyim....
|