Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Ali abi Yazdı:
]Keşke yanılan ben olsam.Malesef çok küçük bir azınlığın dışında gerçeğimiz budur.O yüzdendir ki ya ulusalcılığın yada chp nin peşinde gidiyor hanifler...! Ha bir kısmıda akp'nin,mhp'lilerde var.Bu ara tdh lilerde dadandı farkındasınızdır.Selamlar.. |
|
|
Selamlar...
Konu başlığı ister istemez bazen raydan çıkabiliyor..
Neyse gelelim son sayfalarda söylenenler'e...
Mevcut sistem içerisinde maalesef bugüne dek mutlu, sosyal ve ekonomik refahını temin etmeye çalışan kişiler'in(vekiller)meclis'e girdikten sonra dillendirdikler'i düşünceler'inde bazı adımlar atamamış olmalar'ı açıkça meydanda olan gerçeği bizler'e haber vermektedir..!
Bunu görmek zor olmasa gerek diye düşünüyorum...!
Mevcut sistemde(!) yönetim odağı olan denetim birimlerinin işlevsiz hale getirilmesi neticesinde Adalet ve barış bir türlü tesis edilememekte ve kendi halk'ı ile sürekli kavga içerisinde olan bir yönetim şeklinin dayatılması neticesinde birlik ve beraberlik bir türlü tesis edilememektedir..!
Bu yüzden her kim iktidar'a gelirse gelsin mevcut sistem'in dışında birşeyler yapılamıyacağı için sunulan çözüm öneriler'i havada kalmakta ve ümitler her geçen gün tüketilmektedir..!
Bu yüzden her ortamda dile getirdiğim ve çözüm olarak sunduğum yegane şey bilinçlenmek ve bu bilinci vermek olacaktır..(salatı ikame ve arınmayı vermek)
Teslim olanlarca(müslim) ahlak ve erdem planlar'ı kurulmalı(ikame)yani hayata geçirilmelidirki halk'a yapılan baskılar bertaraf edilebilsin...!
Bu yüzden icra edilmek istenen zülüm mekanizmalarının yok edilmesi, soluksuz bir mücadeleyi gerektiriyor...!
Bu mücadeleyede salat bilinci ile varılır ve tesis edilir..!
Karanlıklardan sızlanmak ve biriler'ini beklemekle bu işler ikame edilmez...!
Bu işler önce bireyde başlar ve aşama aşama çevresine yansır..!
İşte kutlu Elçiler her daim bu bilinç'in yerleştirilmesi için var güçleri ile mücadele etmişlerdirki kendiler'inden sonraki toplumlar o bilinç ile ayakta kalabilsinler..!
Elçiler'in şanlı mücadeleler'inin mirasçıları olan bizlerin, bu mevcut sistem'in problemleri karşısında irademizi ortaya koymamız ve saflarımızı sıklaştırmamızın kaçınılamaz bir mecburiyet olduğu hepimizin kabulü olması gerektiği acizane kanaatindeyim...!
Bu iflas etmiş ve kokuşmuş sistemlerle barış ve adalet'in sağlanacağını öngörmek saflık olacaktır kanaatindeyim...!
Bu yüzden her zamankinden daha fazla gündem'imize vahyi taşımalı ve yaşayıp-yaşatmalıyızki tertemiz bir gelecek inşa edilebilsin..!
Gerisi lafgüzarlıktır..!
__________________ BİLİNÇSİZ BİR ŞEKİLDE ORTAYA ÇIKAN ALIŞKANLIKLARIN BEDELİNİ HİSSİZLEŞEREK ÖDERİZ...
|