Şu da emredildi: Yüzünü dine bir Hanif olarak çevir. Sakın müşriklerden olma.
Yunus Suresi 105
Ben bir Hanif olarak yüzümü gökleri ve yeri yaratana döndürdüm. Müşriklerden değilim ben.
Enam Suresi 79
İbrahim ne bir Yahudi idi, ne de bir Hıristiyan. O sadece hanif bir müslümandı. O müşriklerden değildi.
Ali İmran Suresi 67
Şu da kuşkusuz ki, İbrahim başlıbaşına bir ümmetti; bir Hanif olarak Allah'ın önünde eğiliyordu. Müşriklerden değildi.
Nahl Suresi 123
De ki Allah doğrusunu söylemiştir / vaadinde sadıktır.Haydi artık Hanif olarak İbrahim'in Milleti'ne uyun! Müşriklerden değildi o.
Ali İmran Suresi 95
Allah'a ortak koşmadan, Hanifler olarak... Allah'a ortak koşan kişi, gökten düşmüş de kendisini kuşlar kapışıyor veya rüzgar onu uzak bir yere fırlatıp atıyor gibidir.
Katılma Tarihi: 09 mart 2005 Yer: Antigua And Barbuda Gönderilenler: 362
Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
kulhaydar Yazdı:
ZATEN İNANMANIZ SORUN DEĞİL HALA KAFANIZ ALMIYOR HERHAL.EFENDİMİZE DİL UZATMA HAKKINIZ YOK.BİZİM SİZİNLE ALIP VEREMEDİĞİMİZ SADECE BU YOKSA İSTER ATEİST OLUN,İSTER PUTPEREST,O SİZİ BAĞLAR.AMA ALLAH VE RESULÜNE SAVAŞ AÇMA BEDBAHTLIĞINA DÜŞMÜŞ SİZ ZAVALLILARIN BİLMESİ LAZIM GELEN BU TEN BU CANDA DURDUKÇA,SİZ İSTEMESENİZDE HİDAYET GÜNEŞİ DOĞMUŞ VE ARTIK SİZİN ÇANINIZA OT TIKANMIŞTIR...ARTIK ÇİRKEFLİĞİ BIRAKIN,BİZDE SİZİN ÇÖPLÜĞÜNÜZÜ TERKEDELİM!!!
Allah ve onun Yeni Resulune Savas actik oylemi ? Yahu kardesim Kur'an okumazsiniz. Mehdi yok deriz inanmazsiniz ve Kurandan ispatlaymazsiniz. Resul ve Nebi kelimleri Kur'an olcusunde aciklandi anlamazsiniz. Iskender sizin gozunuzun icine baka baka Uckagitci sihirbazi deccal yapar iman edersiniz. Skay Walker dostumuzun Mesajini tekrarlamakdan baska care kalmiyor
Sky Walker Yazdı:
Selam ;
109.1 De ki: "Ey nankör kâfirler! 109.2 Kulluk etmem sizin kulluk ettiðinize.(Kulluk etmeyiz Ýnsanlardan oluþan putlara )
109.3 Siz de ibadet etmezsiniz benim ibadet ettiðime. (SiZiN ibadetiniz onlara , bizim ibadetimiz dini has kildigimiz ALLAH 'a )
109.4 Kul degilim sizin taptiginiza, (Sizin Seyhinizin Kulu , kölesi deðiliz , inanmýyoruz yalanci resulluðune , mehdiligine , sifali çoraplarina vs vs )
109.5 Ve ibadet edenler degilsiniz benim ibadet ettigime. (sizde bizim inancimiz dogrultusunda ibadet edenler degilsiniz )
109.6 Sizin dininiz size, benim dinim bana!" (Ýskenderin dini , kitabý kendisine , bizim dinimiz de bize )
Bunun yanýnda ayetler yazmissin , yine traji komik olan , yazdigin ayetlerin sizi betimliyor olmasý ; ama nasýl oluyorda döndürülüyorsunuz
Madem bize kafirun suresini layýk gördün , bende aynen karþýlýðý ile cevap verdim , Artik uzun lafýn kýsasý :
Allah aramýzda ihtilaf ettiklerimizden ötürü DÝN gününde hükmünü verecektir,
SiZ DE ARTIK BU FORUMA YAZMAYIN ;
iNANMIYORUZ BÝR ASIR YAZSANIZDA iSKENDERiNiZE ...
Tüm dostlara saygýlar ;
Katılma Tarihi: 21 nisan 2005 Yer: ABD Gönderilenler: 311
Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
Abdullah16 Yazdı:
DÜNYA DURDUKÇA NELER GÖRECEĞİZ YARABBİ!
NE MEHDİLER NE RESÜLLER VAR YARABBİ!
HANSLAR,NECMİLER,SAİDLER,FETOLAR,MİHRLER
YETMİŞ MİLYONA YETTİLER ARTIK YARABBİ!
YETMİŞ MİLYARA DA NASİP ET YARABBİ!
HEPSİ İYİ,GÜZEL VE HOŞ DA YARABBİ!
ANLAMADIM YALNIZ ŞUNU:DÜNYAMI TIMARHANE
YOKSA TIMARHANEMİ TÜRKİYE OLMUŞ YARABBİ!
Abdullah vallahi beni guldurdun. Timarhane Turkiye olmus. Acaip bir mehdi enflasyonu var. Recep Tayiple bir konusmak gerek. Normal enflasyonu indirdi belki bu Mehdi Enflasyonu icinde bir cozum bulurlar
Mehdi edebiyati o kadar cok ilerlemis ki. Mehdinin alnindaki beni, afedersiniz kicinin buyuklugu, soyu sopu coraplarinin kokusu, dislerinin beyazligi, yasi her sey tartisiliyor. Mehdinin kicindaki beni tartisan bu ataperest dinin mensuplari, zahmet edip acaba bu isrrailiyat uydurmasi sahis Kuranda var mi diye bakmayi akil bile etmiyorlar.
__________________ A'raf 194 Allah dışındaki yakardıklarınız sizin gibi KULLARDIR , eğer iddianızda haklıysanız , hadi çağırın onlarıda size cevap versinler
Sizin yetkiniz yok foruma yeni mesaj ekleme Sizin yetkiniz yok forumdaki mesajlara cevap verme Sizin yetkiniz yok forumda konu silme Sizin yetkiniz yok forumda konu düzenleme Sizin yetkiniz yok forumda anket açma Sizin yetkiniz yok forumda ankete cevap yazma