Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
BAYRAMLAŞALIM
Allah aşkına söyleyin, biz bayramlaşıyor muyuz ?
Bizim gönlümüzü feth etmiş bazı kişiler gerek yalnız gerek ailesiyle bize misafirliğe geldiklerinde bizim gönlümüz bayram yapar.
Bazen düşünmüşümdür ben neden bu gelen kişileri çok seviyorum, gönlüm neden bayram havasında diye ???
Bazı bulduğum sonuçları sizlerle de paylaşayım, onları gerçekten çok seviyorum, daha zili çaldıklarında veya telefonla geleceklerini söylediklerinde içimde bir şenlik başlar, istediğim kadar kızgın,korkmuş,ağlamış veya tartışmış olayım içim tüm stresinden boşalıverir sanki, içimde bir <<misket havası ritmi>> alır götürür beni.
Geldiklerinde daha kapıdan adımlarını atarlarken gözlerim de gönlüm gibi güler, onlara gönlümün en derinlerinden en sıcak bir şekilde <<hoş geldiniz>> derim. Gerçekten hoş geldiklerini onlarda yüzümden ve gözlerimden adları kadar emin halde anlarlar zaten.
Neden onları çok seviyorum ?
Bizi asla aldatmazlar, asla istismar etmezler, menfaat için asla satmazlar, üzüntümüzde madden ve manen hep yanımızdadırlar asla kaçmazlar,zarar gelsin istemezler o zarara kendilerini bizim için hiç düşünmeden kendilerini atarlar ve bizi gerçekten Allah rızası için severler, en güzeli de hatamız olduğunda yanlışımızı yüzümüze kırmadan söylerler, bize hep bir daha şans verirler.Böyle kişilerle gönül bayram yapmaz mı ???
Velhasıl bayramları gönüllerin bayram yapması için vesile bilelim.Eğer gönüller bayram yapmıyor sadece mideler bayram yapıyorsa bu bayramlaşma değildir inanın.
Hz. Ali << bayram, günaha/yanlışa düşmediğiniz gündür>>
Tüm içtenliğimle cümlenize hayırlı bayramlar olsun inşallah.Sevgiler, saygılar.
Uğur Özaltın
__________________ Bilen ile bilmeyen bir olur mu ?
Süleyman yüzüğüdür bilgi
|