Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
ferdiayan Yazdı:
Selam.
Ya dostlar!Size bir şey diyeyim mi ben şahsan özellikle -2001 den sonra-2003 itibarıyla Mehdi Hazretleri'ni intizar ediyorum/bekliyorum.Eğer 1440'a yani yaklaşık 2020'ye kadar çıkmazsa böyle bir üstün varlığı beklemeyi düşünmüyorum.Zira faik kardeşimizin formundan ve forma konu olan kitaptan anladığıma göre/sanırım 1440 senesi Mehdi'nin zuhur edeceği son vakittir.20.09.2018/10.01.1440'a ne kalmış.Azami geri sayım:hicri 11 yıl 5 ay 7 gün miladi 11 yıl 2 ay 1 gün daha var 18.07.2007/03.07.1428 itibarıyla.
ALLÂHU EKBER EL HAMDU LİLLÂH SUBHÂNALLÂH LÂ İLÂHE İLLALLÂH
ALLAHU A'LEM EL HAMDU LİLLAHİ RABBİL ALEMİN
|
|
|
Selamlar.
Maalesef arkadasımız gibi bekleyenler çok olacagı ve bir elçi dileyecegi için vede son nebi Muhammed (a.s) "Alemler yuzu suyu hurmetine yaratıldı" sözüne zarar vereceği için Kuran'da yokmus gibi mesihin gelmesi yansıtılıyor.
Şimdi ise uydurukçulardan uzaklaşan topluluğa bir sopa yapmak ve kendini lurtarıcı ilan etmek için uydurukçular buna sarılmıs ve kendilerini velihat gosterme cabasından bunu kullanmıslardır. Aralarında ki kıskanclıktan dolayı boyle bir sopaya ihtiyacları olup herkes kendi için bunu idda etmeye baslamıstır.
Roller değişmiştir. Onların küfrü sizi aldatmasın. Batılı yok etmek adına HAKtan uzaklaşmayın dostların. Eğer kuran'da Mesih'in gelecegini görmüyorsanız görmüyorun diyin. Çünkü varda siz inatla yok diyor iseniz ozaman kalbiniz kılıflanmaz ... tam aksine ...
O yuzden yok demek yerine lütfen görmedim öyle birsey diyiniz.
Kabadayı uslubu ile çıkıpta hadi gelin gelin tarzında neden konustugunuzu dusunun. Kelimeleri karıstırmayın. Ne yerine ne demeniz gerekli Kuran'da açıkça yazıyor lütfen baska uslub takınmayın.
Hadisler delil teşkil etmez. Devamlı ATA mirasları ile karsınıza cıkanlara olan öfkeniz orta yolda olanların Kuran'dan söylediklerine uymamanız anlamına gelmez. Batıl ancak hak gelirse yok olur. Batılı yok etmektense hakkı getirmeye çalışmalısınız. Yol bir tanedir. Hernekadar aynı yere cıkacakmıs gibi gelsede size hak olan hakkı getirmektir. Batılı yok etmek değil.
Bir toplumla konustugunuzda onlara dediklerinizde baskalarına hakaret edebilecek olusunuzu korundugunuzu sandıgınız zamanda aslında tam tersi olabilecegini unutmayın dostlarım. Kurtarıcı bekleyenlerin DURUMU sizi haktan saptırmasın dostlarım.
İşin kısası Kuran okuyun dostlarım ve sadece ordan elde ettiğiniz bilgilerle dusunun. Allah ilminizi arttırsın.
Son olarak Alperen dostum sordugun soruların cevabını vermiştim bir yazımda. Bana dört biryandan saldıranlara izin verip her hakareti izin vererek yaptırıp Artık kacacak yerleri kalmayan Kuran'dan konusmayan kişilere sığınak olup ağzımı tıkayacagına sana yaptıgını gösterdikten sonra yuz cevirecegine dinlese idin dostum hepsi var idi yazımda.
Neyse açıklarsın artık bir ara ister bu dunyada ister ahirette.
Neyse. Hatırlatayım hanif dostlara ... Her gürültüyü kendi aleyhinizde sanmayın. Bilen bilir. Ayrıca hoşunuza gitse dedikleride görünüşleride Ağızları ile dedikleride herkese kanmayın.
Sen buranın sorumlulusun açıklayabiliyorsan küfrü açıkla. Sonrada yaptıgını açıkla.
Bunları hatırlatmamın sebebi şimdi soru sorursanız bende size açıklar isem bazı şeyleri beni dinlemeyip (ve ya baska bir maksatla dinleyip) üzerime küfürbazların gelmesine göz yumup her Kuran'dan yazdıgıma cevap veremiyenlere arka cıkıp onları kurtarabilmek adına agzımı gene tıkamayacak olabilme ihtimalinizdir. Endişemde haksız mıyım Allah için söyleyin.
Hanif. Kuran'a sırt donen hanif midir? Kuran'a sırt çevirenleri sustarmak için ayet konusanı susturan hanif midir? Açıkla.
Biraz Kuran Konusalım mı?
Selamlar.
|