Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Arkadaslar konunun bir butun olarak anlasilmasi icin, Aibergin Jana diye yutturuo Hanifciklerinden her ay nasil para topladigini bunu sahte Janaya nasil gonderdigini yada hayali janasinindan gelen mesajlari nasil hanifcanlara yutturdugunu ilk maile ekleyip, bir mail yapiyorum. Belki TURK nickli ve ibrahim efendi bir daha dusunurler. Once Aibergin Janayi yuturma mailine bakalim sonra, Janaya giden Paraciklar ve Jana ile konusma maillerine bakalim. Mailleri 5 bolume ayirdim. Alperen kardes Turke guzel sorular sormussun insallah arada kaynamaz.
1. Aiberg TV dan resmi cekilen Hatunu Jana diye Haniflere yutturuyor.
"<zigzagtr> Buldum sanırım 1sn. <zigzagtr> http://www.figu.org/us/ufology/photos/down30.htm <aiberg_> Very xciting <aiberg_> EVET Elhamdülillah bu Jana <aiberg_> 25" Effect resmi <aiberg_> Bravo <AKadir_> bu resim jana nın mı? <aiberg_> Bağlanıyorum ve resmi gönderiyorum <aiberg_> Evet bu Jana'nın "Zamanda geriye sardığındaki" resmi"
http://abdulkadirtatar.sitemynet.com/chatler/072.htm
Ibreti alem icin bakalim su resme Aiberg yukaridaki chatde bu iki hatunun Jana oldugunu soyluyor. Simdi resimlere bakalim.
http://www.figu.org/us/ufology/photos/down30.htm
http://www.figu.org/us/ufology/photos/down31.htm
Simdidie Televizyondan cekilmis oldugu ispat edilen su sahte resme bakiniz.
http://members.tripod.com/~A_U_R_A/Meierhoax.html
Aibergin Jana dedigi bacimiz meger Televizyondan cekilip Jana diye yutturulmus. Insanlar Dabetlige kalkismadan once, burunlarini fazla birseye sokmasalar ne olur. Ufocularin sahte resimlerini Dabbetimiz bu sohbetde hanifciklere nasil yutturmus.
2. Aiberg Janacigina Haniflerden topladigi paralarla Laptop aliyor, ayda $1000 dolar gonderiyor.
6954 Nolu Mail |
Tarih: |
28 2003 Cuma - 13:01 |
Konu: |
Acil bir önlem |
a) Eğer aranızda bir bilgisayar firması sahibi ya da yakın bir tanıdığı varsa, bana 36 ay gibi bir vadeyle sözkonusu laptop'u alabilir. ÖDEMEYİ HER AY BEN KENDİM YAPACAĞIM. Niçin 36 ay? Çünkü her ay Jana'ya 1000 $ gönderiyorum -ki çalışmasın. Onun çalışması demek, büyük bir Brezilya kentine yerleşip, mankenlik fotomodellik falan yapması demek.regülatör olarak başta bize sonra insanlığa İLLA ki gerekli ve gereksiz dersem, Allah bunun hesabını sorar. :(((((( Bu parayı nereden kazanıyorum? Türkiye'de Vestel'e buluş yaparak. Olduğu gibi bunu Jana'ya gönderiyorum. dışarıda ise Avrupa_Casio'ya, fotoğraf çeken ve monitorlu saatler gibi buluşlarımla....Bunlar JANA'nın düzenli gelirini oluşturuyor.Öğrencilerin yükünü BENDEN KALDIRDINIZ!
……………………………………………………………………..
3. Aiberg Yahoo Messeger ile olmayan hatunla Konusuyor ve Jana hatunu aldigi paraciklarin etkisiyle olsa Haniflerin her yazdiklarini okuyor.
6351 Nolu Mail |
05 2003 Çarşamba - 14:25 |
Jana'dan |
Selam ve selam İbrahim milletive Kayicasi :))
Jana ve ben direkt olarak Yahoo messenger aracılığıyla JVC cam ve mirc araciligyla irtibatliyiz …………………… |
|
9801 Nolu Mail |
06 Kasım 2003 Perşembe - 13:46 |
Ynt: Re: [Aiberg] Spil(Berg)den selam selam |
Jana temennilerinizi SİZ YAZIP YOLLADIĞINIZ saniyede OTOMATİKMAN okuyor. Müsterih olun, o sizin "TARİH" olmuş bu temennilerinizi çoktaaaaaan okudu! Siz 2054'de bu yazıyı okusaydınız ne hissederdiniz? "Aaaa, Hans bunu bana 50 yıl önce yazmış" demez miydiniz? Ve gözünüz yaşlanmaz mıydı? Allah'ın ürpertmesi/dokunması olan HUŞUile üşümez miydiniz?
Jana'nın bitki lifinden örülü Seccadesi maalesef Lizbon'da bir otelde kaldı ve emanet dairesine (Telefon talimatımla) alındı. İspanyol ZigZag üyemiz onu gidip alacak ve Pırıltı başkanımıza teslim edilmesi için bana ilet.
…………………………..”
4. TV dan alinmis sahte oldugu anlasilmis Aiberg tarafindan Zigzag mensubu olmus. Aslinda Zirto-Zarto olmasi gerek neyse
6987 Nolu Mail |
30 2003 Pazar - 14:36 |
Re: Jana Hakkinda Oneri |
………………………………………………………………
JANA, ZİGZAG MENSUBUDUR, HANİFE'DİR. BİLİM KADINI'DIR, PARAPSİKOLOJİ UZMANLIK ALANINI TEMSİL ETMEKTEDİR………..
…………………………….
5. Hans Kafayi yiyip artik yazdigi herseyi Hayalindeki Janadan aldigini soyluyor.
6767 Nolu Mail |
20 2003 Perşembe - 17:41 |
Re: Hazir Hans'i Yakalamisken |
…………
Bunlarnı yazmamı, seneyi devriyesinde rabıta kurduğu Result Resul'ümüz Adler Mighty'den aldığı iletiye binaen JANA istemektedir. Ben HİÇ ÖNEMLİ DEĞİLİM, ben kimim ki? Kim Kur'an'ı çözümlese o burada YAZANI olurdu, ben de onun okuyanı olurdum. Gıkım çıkmazdı, işittim itaat ettim derdim.TAM ÖZGÜRCE YZIN!ÇILDIRIN diyeceğim ama ayıp olmasın diye kendimi tuttum! YAZIN YORUMUNUZU!Anlamıyor musunuz, OKUYORLAR! OKUYORLAR! OKUYORLAR.
…………………………
Aha jana vah Jana yazik oldu AYETLERLE SUSLENMIS bilim kurgunun izleyicileri hanifcanlara. Ben kendimi aldatilmis hissediyorum ya siz ?
hani bir turku vardi.
jane jane iste janane
iyi gunun dostu kotu gunde hane
jane jane janane
Selam ile
celebi
|