Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Slm dostlar & Radyoman. Güzel fikir madem radyo var, o halde sadece isim olarak kalmasın. Yalnız iki husus var aydınlatıması gereken.
1- Bu network driver hakkında bilgi versen diyorum nasıl işler, nerden başlamalıyız, messenger ile entegrasyonu var mı? Yoksa bu forum üzerinde mi çalışır? Emin diğer dostların da bilgisi yok.
2- Sohpet edeceğimiz dostlarla bunu gerçekleştirmek için sohpet gününün ve saatinin beeli olması lazım ki aynı anda aynı ortamda olalım. Yani; gün saat ve katılımcıların belirlenmesi lzaım.
Ayrıca bir fikrim daha var. Diksiyonu düzgün bir dostumuz, haniflik nedir den başlayıp uzayan genişleyen konular hakkındaki yazılarımızı gerek burdan, gerek alprenin, gerek benim sitemdeki yazıları okuyup radyoda yayınlanmak üzere mp3 formatında kaydedebilir. Bunun için gereken bu programların tam sürümleri fazlasıyla var. Yani gönüllü bir dosta; sen-ben-alperen veya diğer dostların göndereceği metni mikrofona okuyup mp3 olarak kaydedecek ve yayınlanmak üzere sana ulaştıracak...
Yine bende "Radyo Hanif" cıngılı var benim yaptığım ve ayrıca YNO nun hadislerele ilgili bir konuşması var(mp3) Bir de akheneton ile ilgili bir Mp3 var bunu sana nasıl ulaştıracağım.
Eminim sen de farkındasın, radyo aslında çok çok önemli............şimdilik diyeceğim bunlar. İnşaAllah bu radyo konusu muallakta kalmaz. Hayatta en nefret ettiğim hususlardan biri bir işin muallakta kalması tamama erdirilmemesidir. İkinci nefret ettiğim bir husu daha var bilmem söylesem yanlış anlaşılırmı. Sözümüz meclisten dışarıolsun........... Biri bir teklifte bulunuyor ve ya bir istekte veya sorduğu soruya bir yanıt.........Bakıyorsunuz kişi ne "evet" diyor ne de "Hayır" diyor ve öylece sessiz kalıyor. İşte ben bunu değil bir hanif olana sıradan bir insana bile yakıştıramıyor ve hayretler içinde kalıyorum....Kardeşim en azından çık ve adam gibi "Hayır" de... Sen INSAN sıfatı taşıyorsun. Taş yada toprak değilsin ki tepki vermiyorsun...Demek ki haniflikten önce INSAN olmak, insan sıfatının gereğini yerine getirmek bile güç..........alakasız oldu özür....ama analayan anladı...
__________________ Asaf'ın miktarını bilmez Süleyman olmayan. Bilmez insan kadrini alemde, İNSAN olmayan.
|