Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
TekKuran Yazdı:
Semazen bey siz ilk cevabı yazdıgımdan beri bayagı bir sure gecti. Sizden cevap yerine saldırı alıyorum. Burda hic kimse birilerine cevap yetistirecem diye isini gucunu birakmak zorunda degildir. Ben size ayın baslangicının hilal degil dolunay oldugunu Hurma agacı resmi ile anlattım. |
|
|
Doğru! Benim de böyle bir mecburiyetim yok! Ömrümü, yeşilin yeşil , sarının sarı ve kırmızının kırmızı olduğunu ispatlamaya çalışarak tüketemem... İşimi gücümü, sizin sahiplendiğiniz iman hırsızı ve fikir arsızı safsataların safsata olduğunu ispat için de terkedemem...
TekKuran Yazdı:
Ben size Kuran indiginde Araplarda RAMAZAN diye bir ay yok diyorum. Siz safsataci diyorsunuz. |
|
|
Doğru! Size ve sizin gibilere ya safsatacı diyorum ya da safsatasever.. Kâbe'nin "dikili taş" olduğunu iddia edebilecek seviyeden Kurân okuyanlara (!) başımın tacısın diyemeyeceğim için....
TekKuran Yazdı:
Ben size Kuradaki ayetlerin isiginda ayin baslangici DOLUNAYDIR diyorum siz ise atalarinizdan ogrendiginiz sekilde inamaya devap edip cevabini vermeden GURULTU yapiyorsunuz. Sıze ıkı soru yoneltıyorum.
1. Buyrun sayin Semazen bey, tarihi gercekler isiginda Hz Omerden once RAMAZAN diye bir ay oldugunu ispatlayin
2. Kuran ayetleri isiginda ayin baslangicinin DOLUNAY degil HILAL oldugunu ispatlayin.
Bu kadar laf kalabaligi yapmak yerine Lutfen su iki soruya cevap veriniz.. |
|
|
Maalesef, bizimle münazara (müzâkere değil) hakkınızı çoktan kaybettiniz.. Artık n'apalım; kendinize yeni bir "ispat memuru" arayacaksınız... Aradığınız ispatı ortaya koyabilecek yeryüzündeki yegâne insan ben olsaydım bile, sizden bunu esirgerdim..
Şahsınıza son sözüm şudur! Kendi imanınıza kıydınız; bâri başka imanlara kıymayın... Bu yük çok ağır!!! Uhrevî müeyyidesi çok büyük!! Ateşle dans olmaz!!!
Cenâbı Allah, Kurân-ı Kerîm'i sizin gibi okurların şerrinden korusun!! Okuyarak Kurân'a işkence ediyorsunuz!!!
Neyzen_Semazen
Admin Notu: Bu başlık bir süreliğine kilitlenmiştir. İletisi silinen arkadaşlardan özür dileriz.
|