Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
sevgili dostum, madem bu kadar ısrar ediyorsunuz peki neden hala sahih hadislerinizi asıp savunmanızı yapmıyorsunuz? Bunları Neden bizim yapmamızı bekliyorsunuzda kendiniz yapmıyorsunuz? Bizim Kuransal seviyemiz değil keza toplumsal adalete de tezat ve basit bir itham. Keza ben siz-ler-den evvel o zaman istenmediği halde forumda geçen 2 sahih hadisi ele almıştım << Ayrıca ona gelen cevap içinde bişey söylüyecem ama ayıp olur!
Madem o kadar atalarına onların kitaplarına ve Peygambermize (salat/selamolsun) ait din kaynakları var olduğunu idda ediyorsunuz güveniyorsunuz da neden bunları asamıyorsunuz? Yoksa Güven miyormusunuz? Yoksa Kral Çıplak Diyemiyor musunuz? Neden hep hataları önce kendinizde atalarınızda değil de çevrenizde arıyorsunuz. Mertseniz gelin kendi yağınızla kavrulun ama öööle kuru kuruya Kuran eksik tir hadisler kuranı tamamlar biz kimizki kuranı anlayalım der akıllarını işitenlerede kuru kuruya çamur atarsanız gereken cevabınızıda alırsınız. Sahih sahih diye yırtınan ama daha savunduğu şeyi yazmaktan korkan-yazamayan veya acizane birinden olumlu şeyler beklenemez.
Biz bu konuda yeteri kadar sağduyu olduk ve fikirlerimizi ilahi belgelerle ortaya koyduk ve size zaman tanıdık. Biz Bizim Kitabımızdan Konuştuk! Hadi!.......Şimdi sıra sizde!......Sizde Sizin Kitabınızdan Konuşun!!......Buyrun bekliyoruz
Dini Allah'a Has Kılanlara Selam Olsun Rabbim onları hadis dinden ve o kara islam cahillerinden/kötü enerjilerinden ve saçtıkları radyasyondan korusun inşallah
saygılar blindpoint....