Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Evvettt,
Muvahit***
Ben sana senin gibi *** diyen tolonbeyim.Nasiriniza basildimi,hakli haksiz demiyor yaygarayi basiyorsunuz.Yalniz sizinkiler dogru baskalarininki hep yalan hep yanlis öylemi ***.
Madem bukadar dogrusunuz,Din akil isi deyil,nakil isidir diye halki dinde akli kullanmalarini neden engelliyorsunuz.Hic oturupda sapkani önüne koyup düsündünmü?Düsünmüs olsaydin külhanbeyler gibi *** demezdin.
Anlasiliyorki yobaz kesimin gösterdiyi yola dalmisin.
Aslanim.Tanri derki Akli olmayanin dinide olmaz.Yani Akilsiz din olmaz.Akilsiz din olursa Islam aleminin yasadigi bu günkü durumu olur.
Bir baska ayettede Tanri söyle der;Aklini kullanmayanin basina pislik yagar.
Söyleyebilirmisin bana, Islam aleminin basina pislik yagmadigi bir ülkeyi,Iran haric?Türkiyede icinde olarak.Onunda yakinda basina pislik yagacaga benziyor.
Nakil uydurmalarini, Akli atarak müslümanlara bu yalanci dolmalari yutturuyorlar.Hemide Türkiye cumhuriyeti Din okullarinda.Istersen sana 1000 tane örnekte verebilirim.
Al sana birtanesi:Dinden cikan bir müslümanin cezasini ben öteki dünyada vereceyim der Ulu Yaratan.
Tanri insani son derece serbest birakmistir.Hür insan yatici insandir,buluscudur,akillidir,aya gezegenlere gidendir.
Allah ayetinde peygambere söyle der:Buyruklarimi halkina bildireceksin,ama yapiyorlarmi diye kontrol edemezsin,yapmiyorsalar kizamassin,gerisini bize birak.
Bakalim 4 ehli sünnet mezhep imamlari bu dinden cikan icin hanki cezayi uygun buluyor.
Kendi kendilerine hak mezhepler adi veren bu parti liderlerinin dinden ayrilan vatandasa bakalim ne ceza uygun görüyorlar?
Dinimizden ayrilan biri,izin istesede,2 gün icinde imamin kayigina bindirilir.
Pekiiiii,Tanri bugrugunu sallamayan, bu partiya baskanlari simdi hala müslümanmidirlar?
Bu bir hata olsa Tanri affedebilir belki.Ama buna benzer yüzlerce hatta binlercesini buraya siralamak mümkündür.
Ne deyon bakiyim ****Sen bir defa dedin,ben birkac defa kullandim ***,i özür dilerim.Saka olarakda dediydim zaten.
Sana taysiyem,madalyanin her iki yüzünüde arastir.Tek yüz,bizi Yaradana ulastirmaz.Gerceyede ulasamayiz,Gerceye ulasamayan,zaten Yaradana ulasasamaz.
Ben ,müslümanlarin Tanrinin gösterdigi dogru yolun yakinlarinda dahi olduguna inanmiyorum.
Eyer olsalardi,adaletli olurlardi,ülkelerinde huzur olurdu.mutlu olurlardilar,zengin olurlardilar,karmasa icinde olazlardi,birbirleriyle bogusmazlardilar,Allah bizimle dedikleri halde,bir Israille bile bas edemiyorlar.Yahu nasil Allah sizinle oluyorda bir israille bile bas edemiyorsunuz?.
Bilim yok,ilim yok,teknik yok.nerdeyse iyneyi bile disardan aliyorsun,Ama Allahin en iyi kulu benim diyorsun.
Mehmet Akifin bir siirinde söyle diyor
Eyyyyyyy ümmet,batiyorsun
Birak Allahida yedeyindende,
onuda batirma.
Evet sevgili Muvahit,islam aleminin durumu bu.
Hala ayni kafada,sonsur,at ayni yolda kosmaktadir.Bu gidisle Türkiyede dahil Amerikanin mandasi altina islam alemi girerse sasma.Gizli olarak Amerikan mandasinin altina gireli cok oldu,Iran haric.
Yakindada bir sabah resmi olarak manda altina girdigimizi Amerika ilan ederse sasirmayacagim,tabiki yeni cizilen sinirlarimizla.(BOP)Büyük ortadogunun bölük pörcük eyaletleri olarak.
hoscakal Muvahit beg
tolonbeg
moderator notu:Lütfen müzakerelerde karşı tarafı rencide edici argo kelimeler kullanmayınız
__________________ mutlu,kutlu,umutlu günlere
|