Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
sevgili ibrahimizm,
ben şahsen evrenselin ne demek istediğini çok iyi anladım,ama sanırım ben meramımı anlatamadım,allah ne yarattığını çok iyi biliyor ve yarattığının kullanılmasından sonra gerekli yardımı yapacağını söylüyor,eğer atla savaş dediyse muhakkaki yardımı gelecektir,yok eğer biz bu emri yerine getirmediysek neden yardım etsin,bir defa kafadan biz onun emrini yerine getirmiyor secde etmiyoruz,ben filistin afgan ve diğer sözde islam ülkelerinin teslimiyetten dolayı böyle savaştığına ihtimal dahi vermiyorum imkansızlıktan dolayı dersek o zaman olur,teslimiyetsiz bir savaş sonucundada sonuç belli tank atı devirir ama teslimiyet olursa işte o zaman allahın yardımı yakındır,ALLAHIN tanıttığı isimler dışındakiler batıldır,batıl bir malzemenin arkasında da onun gücü yoktur.
bu teslimiyeti şu aşamada ben yapabilirmiyim çok zor hatta imkansız ama ALLAH'ın isimlendirdikleri ile içiçe yaşar ve yaşadığımız sürece kendimizi büyütüp,isimlendirdiklerinin ardında onun gücünü hisetmeye başlarsak işte o zaman bu teslimiyeti ALLAH dilerse sağlayabiliriz...
rabbim hepimizi tam teslim olanlardan eylesin...
__________________ Nahl.6:Bir güzellik de vardır onlarda sizin için: Sabah saldığınız sırada, akşam topladığınız sırada. Ve lekum fîhâ cemâlun hîne turîhûne ve hîne tesrehûn
|