Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
yusuf Yazdı:
gerek bu yaziya gerekse sitedeki diger tum yazilara sizin gibi dusunmeyenler oldugu muddetce surekli hakaretler ediyorsunuz ortaya koydugunuz tek sey bu, acaba "ana-avrat kufretmeye ne zaman basliyacaksiniz" belki de ediyorsunuzda buraya yazmiyorsunuz ?....
ustelik baska fikirde olanlarin size karsi asla ve katta "haddi asmadigi" halde, bir hakaret etmedigi halde!!!....
yuzlerce kisi felanda okumuyor burayi, kimsenin sizlerin kufrune meraki oldugunu sanmiyorum, sokaklarda sizlerden fazlasiyla var...
site acildigi gunku umudum ve geldigi nokta.....
heyhat!......
|
|
|
SLM Forumdaşlar ve Yusuf dost
Şahsi hakaretlerin çözümü kolay da;
Tepkileri almanın(senin) esası şudur:
Allah C.C Hazretleri demiyor mu? Hanif Din diye! Hanif Müslim diye?
Haniflik, Millet-i İbrahim tanımları bizzat Allah C.C Hazretlerinin zikr ettiği kavramlar değil mi?
Bu konuda 10'dan fazla ayet olduğunu da, mutlaka biliyorsun!
Eee pekiyi! senin bu zikr ettiğin(cümle alem şahid); "Hafif" kelimesini eklemen!!!!
Benim, seni, bir mü'min olarak görmemi engelleyen en önemli gösterge olarak karşımda bulunmaktadır!
Sen, Allah'a hakaret etmiş bir müfterisin!
"Hanif İslam" tanımı için, "hafif" kelimesini kullanmayı dilemen, senin fitnen olmuştur!
Sen şimdi bilmiyordum da, diyemezsin! çünkü, sen bir allame idin yanılmıyorsam, herhalde!!.
Tewbe et desem! yazıdaki, "w" kelimesinden başkasına takılmazsın!
Ama, unutmuşum! sen bir ahbar idin sanıyorum!
Aslında seni gerçekten seven yine bizleriz!.
Niye? Çünkü, inandığında ısrarlısın! ve hanifliği de inşaAllah idrak ettiğinde, görülecektir ki, bu yolda da ısrarlı olacaksın!
Ben hanif-im! demekle, hanif olunmuyor maalesef! veya ben bu nickimle, hanif falan da olmuş olmuyorum! tamam mı? bunu bizzat Rabbimizin zikr etmesi gerekmektedir! o da, mahşerde belli olacaktır!
Aqıbetlerimizin hayırlı olması dileği ile inşaAllah! seni sevgi ile kucaklıyorum inşaAllah!. şurada, ne güzel yazılar var yusuf gardaşım! Allah C.C'ün rızası için, bu insanları birer zıpçıktı olarak değerlendirme lütfen! akik, alperen, hanif vd. dostların ne güzel özgün araştırmaları var!. Allah C.C, akledin derken; taklid edin DEMİYOR! aslında herkesler müselman(yahudi, nasrani, muhammedi) ama, Allah C.C, gerçekten müslüman olmamızı emr etmektedir!. Diğer ehli kitabın fraksiyonlarından dünyaya gelen bir insanın ne suçu var? veya diğer inançların müdavimlerinin? ateistler hariç, diğerlerinde bir bütünlük olarak üst bir yaratıcının kabul edildiği bir vakıa değil mi? öyle yada böyle! her inançta bir tanrı telakkisi var, ama bunlar içinde "en doğrusu" yada "en doğru bilgi" olanı hangisidir? işte, qur'ana olacak imana bu şekilde yaklaşmaya bizler; atalardan gelenin yargılanması adını koymaktayız! hiç unutmayalım değerli forumdaşlar! Allah C.C, gerçekten El Adl-dır!.
Selam ve Sevgilerimle inşaAllah,
RZi,,, Amin
__________________ EûzûBillahimineşşeytanirracim&BismillahirRahmanirRahiym..
|