Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Bêsebeb
Ax pepug ma rê biwano Kes jûya xere nêvano Senê zêwtîyê ma rê bîye Sitê ma amên nêcêno
Locine de dûyê ma birîya Wele herra ma vaydiya Sarî rê vileçêwtîya Xo bi xo adira çîka
Nonê ma de sole çîna Bêçika ma hene nîya Şîya vîyale tometa Kemera bele kuya
Usarî derê ma xureno Laşer pisqîno cîya beno Nêreseno derya yê xo Rawu ra haware beno
---------------------------------------------
Sebebsiz
Ah pepug kuşları kendisine öten Kimseden hayırlıdır diye bahsetmeyen Kimin ahıdır bedduasıdır bilmem ama Biz değilmiyiz sütü kesilip de mayası tutmayan
Ocakta dumanı tütmeyen Hoyrat vurunca toprağı külü savrulan Ele güne boynu bükük duran Ya biz değilmiyiz kendi kendine kor ateş olan
Ekmeğinde tuzu olmayan Parmağında kınası olmayan Hiç bir yerde dikili taşı olmayan Ya biz değilmiyiz kendisine söğüt gölgesi töhmet edilen
Önceleri dupduru bir ırmak gibi akan Yağan yağışla baharda bozbulanık sellere dönen Taşıp bendinden ayrılarak yollarda pare pare olan Ya biz değilmiyiz bir derya bulamayıp yollarda avare olan
Söz: Mikail Aslan Müzik: Mikail Aslan Albüm: Zernkut
http://facebookvideoindir.gen.tr/mikail-aslan-besebeb-sebeps iz.html
Esenlikler.
__________________ bildiklerimizle değil yaptıklarımızla, ellerimizin neleri ile değil hayatlarımızın nasılları ve nedenleri ile,,,
Beni bir yere oturtmaya çalışmayın,çünkü ben bir yerde oturmuyorum, sadece yürüyorum
|