Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
herkese selamlar...
yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.
üniversite öğrencisiyim.spor bölümü okuyorum.çok sağlıklı bir vücudum ve yaşantım olduğunu düşünürdüm yıllarca.inançlı bir insandım ama hiç bir zaman dört dörtlük kul olmadım.hani sözde müslümandım açıkcası.özde biraz eksiklik vardı...
5 vakit namaz kılma konusunda 21 yaşına kadar kılımı kıpırdatmadım.şeytan yanı başımdaydı da haberim yoktu.
neyse...bundan yaklaşık 10 ay önce şiddetli göğüs ağrıları çekmeye başladım...
sizlere o göğüs ağrılarını anlatamam.sanki göğsüm bıçaklanıyor.sonra hemen hastaneye koştuk.ömür boyu ilaç tedavisi dediler.ne ölürsün ne iyileşirsin dedi doktor.allaha şükür dedik yinede.daha beterleri var.
verilen ilaçları yaklaşık 6 ay kullandım ve inanılmaz iyileşme görüldü.iyileştim diye ilaçları bıraktım.en büyük hatam oldu.tekrardan en başa döndüm.oysa ki doktor bana ömür boyu ilaç alacaksın demişti...
bir gece evde oturuyordum ve hastalığım beni rahatsız etti.çok kötü oldum.10 ay içersinde yaşadığım en büyük ağrıları yaşadım.sesim dahi çıkmadı.moralim çok bozuldu.inanılmaz canım sıkıldı.10 aydır yapmadığımı o gece yaptım." allahım neden ben.ben nasıl bir kulumda bana bunu layık gördün" dedim.sonra kendimden utandım.noksan olan bir yanım vardıki yüce mevlam bana bu dermanı vermişti.açıkcası allaha isyan etmiştim.ama isayan edilmeyecek gibi değildi.o gece canım çok sıkıldı.hayatta ilke kez ağladım.
sonra derin uykuya daldım.rüyamda inanılmaz şeyler oluyordu.gökyüzü biraz karanlıktı ve yıldızlar inanılmaz büyüktü.bir yanıp bir sönüyorlardı.yanımda annem var ve onunla bakıyorduk.sonra birden gökyüzü ters döndü.dünya sırtüstü yatıverdi.inanılmaz bir görüntüydü.uyanmak istiyordum ama rüyadan çıkamıyordum.inanılmaz bir rüyaydı.sonra bir beyaz perde indi gökten.heryer beyazlık oldu.dünyanın sırtüstü yattığını gördüğümde aklım yerinden çıktı.fakat arkasından gelen beyazlık içimi serinletmişti...
ve yataktan korku ile kalktım.hemen tuvalete gittim.abdest aldım.içim içime sığmıyordu.hemen sabah namazına durdum.alnım secdeye gittiği an inanılmaz huzur buldum.
tam üstünden 1 ay geçti o rüyanın.ben o isyan ettiğim gecenin sabahı 5 vakit namazı bularak uyandım.hastalığım ise bana iyi davranıyor.
şimdi kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum.hastalığım bir iç hastalık.ve iç hastalıklarda moral ve mutluluk iyi olmalı diyor doktolar.bunu ilaçlardan ziyade namazımda buldum.
hikayemi okuduğunuz için sizlere teşşekür ederim.
__________________ salofalk
|