Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Sevgili Haktansapmaz.Muhammed Esad"la ilgili,bir kaç yıl önce bu sitede,bir hayli tartışmıştık arkadaşlarla.O tartışmaları aradım bulamadım.
1.Ben Muhammed Esad"a,oldum olası süphe ile yaklaşiyordum.Çünkü ben onun bir İngiliz Yahudisi olduğunu duymuştum.
2.Muhammed Esad"tan şüphelenmemin temel sebebi,misvak dahil,atalar dinini takdir ve teşvik eder olmasıydı.
3.Kur"an çevirisi yapacak kadar Kur"an"a vakıf bir adam,müslüman olmak için,ismini değiştirmesi gerekmediğini bilmiyormuydu?
4.Hayatında hiç gitmediği veya yaşamadığı İspanya da ölmesi ve mezarının orada olması.
Sonradan öğrendim ki,adam ingiliz yahudisi değilmiş.Ukraynalı ve dindar bir yahudi ailesine mensup olup,gençliğini ve eğitimini,macaristan ve Almanya"da tamamlamış ve hemen ardından da Kuduse gitmiş.
Kuduste,zamanının,bir numaralı siyon lideri ile tanışmış ve onunla göya çok hararetli tartışmalar yapmış,mış.
Kuduste,3 yıl falan kaldıktan sonra,Suudi Arabistan"a gitmiş.Kral ve Kral ailesi onunla yakından ilgilenmiş.Arabistanda,7 yıl kalmış.Sonra İran,Irak,Ürdün ve pakistanlarda bir hayli kalmış,yaşamış.Türkiye dahil,bir çok islam ülkesini dolaşmış.2 Yıl,Pakistanın birleşmiş milletler temsilciliğini yapmış.Sonra ve nedense Pakistandan kovulmuş.Adamın hayatı İslam ülkelerinde geçmiş.Ama ismini alacak kadar muhammedi olan bu adam,öleceğine yakın,Medine"ye değilde,İspanya ya gitmiş ve orada ölmüş.
Bana göre bu adam,israil devletinin ve orda doğudaki ucube şeriat ve ucube yönetimlerin temelini atmış veya temelini atmak için,siyon lideri veya siyonistler tarafından görevlendirilmiş ve görevinide yerine getirmiş,bir alçaktı.
Var mı bi diyeceğin.
Selam ile.
|