Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
mahmud1 Yazdı:
SELAM
MERAKTAN SORUYORUM ŞİMDİ HACI OLMAK İÇİN NEREYE GİDELİM KUDDUS EMİ MEKKEYEMİ ANLAYAMADIM DA BİLEİM HANİ SEN BİLİYONDA ONDAN, BEN FAKİR MERAKLI BİRAZ SİZ ALİM BİR ZATA BENZİYORSUNUZ TÜRKCE NAMAZ KILSAM DİYORUM OLURMU ACABA KURANIDA TÜRKCE EZBERLEYEYİM DİYORUM DA BU ELİF LAM MİM İŞİBOZUYOR ARAPCA TÜRKCE KARIŞIK OLUYO OLURMU NAMAZDA RUKUDA NE DİYEYİM HAREKETLERİ İSTEDİĞİM GİBİ YAPSAM OLURMU HANİF DOST MERAKLA CEVAP BEKLİYORUM BİRSORUM DAHA VAR EŞ CİNSELLİĞE NASIL BAKIYORSUNUZ LÜTFEN SAYGILAR
|
|
|
aleykum selam mahmut,
bu yazınızdan önceki son yazı benim yazım olduğu için sorularınızı üzerime alınarak şahsımca cevabımı vereyim,
önce Allah'a teslim olalım, ama tam teslim, O'nun isminin yanından tüm isimleri temizleyelim yalnız O'nu RAB İLAH tanıyalım. O'nun tüm emir ve yasaklarına uyalım, dosdoğru birer adam olmaya çabalıyalım, SAĞ YANDAKİ ve SOL YANDAKİ TÜM TAĞUTLARDAN ( Allah'ın koyduğu sınırları aşan DİN ve HAYAT SİSTEMİ vaaz eden ve dayatan ) arınıp muhlis hanif birer mümin olalım, hayatın bu imtihandan ibaret olduğunu unutmayalım.
Sorduğunuz diğer soruların tüm cevaplarını İSLAM dininin son vahyi olan Kuran'da bulabilirsiniz, ama inanın ki ne yaparsanız yapın SONUÇTA YUKARIDAKİ DURUMA ULAŞMAMIZDAN ya da ULAŞMAMAMIZDAN ( Allah korusun ) hesaba çekileceğiz.
eşcinsellik yani kendi cinsi ile cinsel ilişkiye girmek.. ben buna da Kuran'ın bak dediği yerden bakıyorum ve tabiiki HARAM RİCS GÜNAH olarak görüyorum. doğuştan öyleyim ne yapayım diyenlere de normal insanlarda her önüne gelenle yatmak isteyecek kadar cinsel şehvete sahiptir ama imtihan oldukları için RAB olan Allah'ın emrine uyarlar ve zina etmezler sen de bu emre uy diyorum. hepimiz imtihandayız.
selam ile..
NOT : ELİF LAM MİM... türkçesi A L M.. ingilizcesi EY ( A ) EL ( L ) EM ( M ) ... kolay gelsin inş..
__________________ yalnız Allah'a teslim ol ve şahitliği dosdoğru yap...
|