Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Beyazmelek Yazdı:
Bu siteyi kuarnlar ve yandaşlarıda ibni sebeciler bilginiz olsun bukadar islama saldıran yeni bir din inşa etmeye ugraşanlar onlardandır...
zalimler için sapık fikirler için yaşasın cehennem...
|
|
|
Sayın Beyaz melek,
Sizin gibi binlercesi geldi, çoğu bizimle aynı saflarda şimdi salatı ikame ediyorlar...
Ben sizin bu tavrınızı gayet normal karşılıyorum vesselam, lakin önyargılar kişide uçsuz bucaksız hezeyanlar yaratır.
Ben 3 yaşında bir çocuğun integral denklemi çözmesinide beklemiyorum, herşey Tıpkı Yaratılış gibi aşama aşama....
Eğer paylaşmaya geldiyseniz hoşgeldiniz, kendinizce tebliğe geldiyseniz buyrun bizi doğru yol diye tabir ettiğiniz yola fikirleriniz ve delillerinizle açıklamalar yapınız, anlatınız, düşüncelerinizi başlıklar halinde ortaya sununuz. Ama eğer amacınız Ebu süfyanlaşmak ise burada umduğunuzu bulamazsınız.
Burası bir ilim meclisidir, burda ilim konuşur!
Öncelikle size tavsiyem, sitenin sol üst kısmında FİHRİST bölümü var, buyrun en azından göz gezdirin.
Delil, fikir, düşünce vs hiçbirşey sunmadan hakaret etmek çok basit ve ciddiye alınmayacak bir tavırdır. Devam etmesi halinde de, forumdaki ilmi yapının bozulmaması adına bu girişimler sonlandırılır..
İlim yapalım, istişare edelim, öğrenelim hep birlikte..
Allah yar ve Yardımcımız olsun, Allaha emanet olun inşaallah..
Selam ve dua ile
|