Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Mircan Yazdı:
Sevgili Kardeşim,Hans konusunun çok fazla ilgini çektiği her halinden belli:) Bu merakın sebebini merak ediyorum.Eğer bilipte henüz paylaşmadığın birşeyler varsa dinlemekten mutluluk duyacağım. |
|
|
Selam Mircan'ım, :)
Merakımın sebebini daha önce açıklamıştım.. Evet, bu vak'ayı çok ayrı bir yerde görüyorum.. Bu açıdan, en detaylı biçimde didik didik incelenmesinin zorunluluğunu fark ediyorum...
Bugüne kadar, vak'a hakkında aleyhte görüş beyan edenlerin (Semazen dâhil) her noktayı açıklığa kavuşturduklarını zannetmiyorum... (Yargı, zâten kendi sorumluluğu dairesindeki konuları aydınlatacaktır.. Biz okuyucuların ilgilenmesi gereken konular farklı..)
Henüz cevabını veremediğim veya bulamadığım sorularım var...
Bunların en başında Aiberg'in kitapları geliyor... Kitaplarda yer alan kuantum fiziği, kozmogoni, kozmoloji braşlarına ait bilgilerin bilimsel yeterliliğini ve değerini merak ediyorum.. Acaba, 7 kitap oluşturacak kadar detaylandırılmış bu bilgiler bir yerden mi kopyalanmışdır; yoksa orijinal midir??
Bu konuda, ancak bir teorik fizik profesörünün vereceği cevapla mutmain olabilirim...
İnşaALLAH, verdiğim bu örnek konuya hangi pencereden yaklaştığımı açıklamaya yeterli olmuştur.
Sevgiler,
Neyzen_Semazen
|