Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
selam Abdurrahman abi,
est. ben benle rekabet ediyorsun demedim. birikimine ve bilgine saygı duyuyorum dedim.
uzun zamandır okuduğum ( son zamanlarda yazdığım ) bir forum burası.
ben öyle hissettim. olay biraz fb-gs muhabbetine dönmüş. her iki tarafta kuranı dövüp bir şeyleri alıyor ve ortaya atıyor gibi geliyor.
eminim sen benden daha iyi biliyorsun ki Kuran kendisi için AYDINLIK AYDINLATICI gibi kavramları hep NUR GÜNDÜZ IŞIK GÜNEŞ gibi kavramlarla kullanır tamamında. şimdi bunu bilip dururken ve o insanların FECR dedikleri şeyin hele ki o ayette EL-FECR diye gelmişken yani apaçık bilinen O FECİR den bahsederken bu şekilde yorumlamana hayret ettim.
abi ben senden yaşça ve bilgice oldukça küçük bir kardeşinim ama sana Allah rızası için bir öğüt verdim. yanlışta olabilir, ama bu şekilde tepki vermek yerine üstünde düşünsen hem kendin için hem senden faydalanan insanlar için daha iyi olur diye düşündüm.
insanız abi, ve bir yolculuktayız, birbirimize ve hiç bir şeye MAHKUM değiliz ama imtihan olanlar olarak MUHTACIZ.
seni kırdıysam kusuruma bakma ama niyetim iyiliktir.
yok eğer çok önemli ise senin için bir daha yazmam tartışmam fikir beyan etmem, hiç bir şey bilmesek de haddimizi bilirim elh.
sevgi ve selam ile abi.
__________________ yalnız Allah'a teslim ol ve şahitliği dosdoğru yap...
|