Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
gondolcu Yazdı:
selamlar,
yıl 1933 ten bu yana 75 yıl geçmiş fakat bazı kurumlarda problemler aşılamamış.
Bende yıllarca haksız yere mahkemelerde süründüm...suçlullar berat edip tatil yaparken ben ecel terleri döktüm...
Fakat bu ülkemden nefret etmemi gerektirmez mücadele ettim kazandım. Her çarpıklıkta ülke terkedilmez...ben şu an yaşlı sapık tacizcinin serbest bırakılmasına kızıyorum şimdi ülkeyimi terkedecem yoooo... o sapığı ve yandaşı malum sapıkçıları her forumda rezil edeceğim.
Umarım gideçeğin mağara benim düşündüğüm mağara değildir çünkü o yol yol değil.
|
|
|
Selam Gondolcu Kardeşim
Sen beni yanlış anladın kardeş
Benim ülkeyi terketiğim falan yok
Benim ülkemden nefret ettiğim yok
Eğer dikkatli baksaydın parantez içerisinde 'beni bu toplumdan (memleketimden, kültürümden, tarihimden, dilimden değil) hızla soğuttu, soğutuyor'dedim.
Hülasa şunu derim;Ben sonuna kadar hertürlü mücadelemi sürdüreceğim ve asla pes etmiyeceğim ve bu uğurdada taviz vermiyeceğim.Kamu malını yağmalayanlarla,yetimi itip kalkanlarla,malı yığdıkça yığanlarla,din adına mal biriktirip cukkalayanlarla,her türlü bağnaz din düşüncesi ile,halkı pasifleştirip etkisiz hale getirmeye çalışanlarla elbet mücadelem bitmeyecektir.
MAĞARA EHLİ KISSASINIDA ÇOK FARKLI ANLADIĞIMDAN TAHMİN ETTİĞİNİZ ŞEYİN KESİNLİKLE YAPILMAYACAĞINDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ.
Nazımın dediği gibi sen yanmassan ben yanmassam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.
SEVGİLERLE
__________________ Muhammed din adamları sınıfını ortadan kaldıran, kurumsal dinleri yıkan, dini tapınak dini olmaktan çıkarıp halkın vicdanı haline getiren "devrimci" bir peygamberdir
|