Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Ben vicdanimin sesini dinliyorum. Dinler insanlarin vicdanlarini istismar amacli uretilmis kisi ve cikar odakli yontemlerdir.
Dinler olmadanda insanlar ensest iliski icin igrenc diyebiliyor. Norvec nufusunun cogunlugu ateist/agnostik ve dunyada en az suc oranlarina sahip bir ulke. Inanmayan insan canidir diye birsey yok. Tam tersine tarih boyunca savaslar inananlar tarafindan cihad, hacli seferleri vs adinda yapilmis.
Din olmadan insanin azacagi dusuncesi inananlarda hakim. Hayir oyle birsey yok. Cehenneme inandigi halde insanlar neler yapabiliyor goruyoruz.
Ben ceza veya odule inanmiyorum ve hala insanlari seviyorum, afedebilyorum cunku gecici kisa bir omur diyorum. Kavga ve siddetten kaciniyorum cunku biten bir omur, hayat biliyorum. Bu kisa omurde ise vicdanimla hareket ediyorum, aklima guveniyorum calisiyorum okuyorum geziyorum seviyorum seviliyorum.
Ne ceza vardir diye kotulukten kaciniyorum, ne de odul vardir diye iyilik yapiyorum.
Sade ve sadece INSAN oldugum icin kendime yapilmasini istemedigim hicbirseyi baskasina da yapmiyorum.
__________________ Millet- i Yahudi,
Ask ve sevgi abidi.
|