Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
ANTI – SPY Programları ve Açıklamaları
Günümüzde birçok anti-spy programı bulunmaktadır, bizler tarafından bilinen ve güvenilen programların arasında ( ad-adware, spybot S&D, spy sweeper ) gibi programların görevleri ve dikkat etmeniz gereken noktaları anlatıcam.
Her programın tanıtımı ve detaylarının altında full program download adreslerini göreceksiniz, kırık link ( hata veren adresleri ) lütfen bana bildirin.
SPYBOT SEARCH & DESTROY 1.3 Version ***** ( 5 YILDIZ ) :
Sadece yardım amaçlı olan ve bu işe başlamasının asıl sebebi sevdiği kıza ita fen yapılan bu ücretsiz program oldukça popülerdir, benim tarafımdan da üyelere birçok kez tavsiye edilen görevini oldukça iyi yerine getiren spybot programı spy ların korkulu rüyası.
Birçok kullanıcı eskiden spybot tavsiye ettiğimde spyları görmüyor diye bana geri dönüyordu, bunun sebebi update yapma alışkanlığımızın olmaması. Bir programı kurduğumuzda birçok kullanıcı hemen görevini yap emri verir programa, ama güncelleme konusunda pasif olan program size yeterli cevap veremeyecektir.
Allah dan spybot biz öneride bulunan kullanıcılarında düşündü ve 1.3 versionu biz kullanıcılara sundu, şuanda tüm updateleri içerinde barındıran ( 15.000 den fazla spy gören ) spybot 1.3 size spylar konusunda derdinize derman olacak şekilde show nu yapmaktadır.
SPYBOT kullanımı ise, kurulumdan sonra Türk bayrağını seçin, ardından üst köşede açılan pencereyi kapatın. Karşınıza çıkacak pencerede İNCELE butonuna basın, ( DİKKAT bu kısma geçmeden önce internetten tamamen çıkın, bilgisayar ile bağlantısını kesin ) inceleme bitene kadar hiçbir şeye dokunmadan bekleyin, bazı spyları tararken veya bulduğunda bu bekleme süresi uzaya bilir bu durumda kesinlikle programı sonlandırmayın. Tarama bittiğinde aynı pencere üzerinde göreceğiniz “ seçili hataları düzelt “ butonuna basın ve temizlenmesini bekleyin.
Ara sıra program üzerinde göreceğiniz güncelleme bölümüne girin, son güncellemeleri takip edin.
Spybot s&d gerek güncel yapısı, gerek ise karşılıksız yardım amaçlı olması ve bu işi başarıyla yapmasından dolayı benim gözümde 5 yıldızı hak eden bir program oluyor.
SPYBOT S&D 1.3 Version Download: http://www.softpedia.com/public/scripts/downloadhero/10-17-2 1/
__________________ 43/44 Dogrusu o Kur'an, senin için de, kavmin için de bir ögüttür ve siz ondan sorguya çekileceksiniz.
|