Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Ayetin icerigini zaten tartisamazsin. Kendi haklarinda tabiki bilgiler verebilirler, bizde kendi hakkimizda her bilgiyi veriyoruz burada ve vermekteyiz. Senin istedigine bir baksana, akla mantiga sigiyormu ?
Düsüncesiz birsey bu dedigin. Adreslerini , isimlerini istemek. Kusuruma bakma ama bence bu cok büyük bir zavallilik ve caresizlik!
Ki bugün bile birsürü kisi ALlah tarafindan mezun ve memur kilinmis ola bilir, herkez hergün ola bilir bir mürsid. Listemi tutayim senin icin yani ?
Ki ben nereden bileyim o resullerin isimlerini, adreslerini, telefonlarini..nekadar sacma birsey bu? ALlah onlari onlarda Allah'i biliyorya bu kafi degilmi ? Üstelik zaten buyüzden hacet namazinin kilinmasini istiyor Allah, ki direk mürsid Allah'tan sorulsun diye.
Allah'in memur ve mezun kildigi mürsidleri en iyi Allah bilir baska kimse bilmez! Bu yüzdende ondan sorulsun. Sende kil hacet namazi istedigini sor! Yada kendin arastir resullerin isimlerini madem bukadar cok arzu ediyorsun! Ben herseyimi birakip isim cisim mi arastirayim senin icin simdi, ayet yetmediyse bu benim degil senin sorumun!
"Sebilleri ben tayin ederim" diyor Allah Kur'anda. Ohalde mürsidleri, resulleri Allah'a sor derim cünkü mürsidim diye gecinen cok kisi var en iyisini Allah bilir kimin gercek mürsid olup olmadigini.
|