Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
selam selam
iskendercilere sorulacak tüm sorular soruldu. ama onlar cevap vermek yerine hidayet üzerine konuşmak istiyorlar ve sadece kendileri sorular sormak istiyorlar.
tekzip başlığı altındaki forum kısmını oku morhan. orada zaten her soru soruldu,hiç bir cevapta gelmiyor.
ayetlerle cevap verdiklerini söylüyorsun,oturup iyice bir incele ayette olmayanı PARANTEZ ile içine ekliyorlar. biz maalesef mehdi resul ve benzeri değiliz ancak meallere ve kuranın orjinaline bakarak ve dini ALLAH'a has kılarak cevaplar verebiliyoruz. aramızda iki boyutlu rabbıyla defalarca oturup sohbet eden yok aramızda "üniversite kurdum" diyerek herkesten 100$ toplayan yok. aramızda arabistan'da ordu toplayan yok. aramızda PEYGAMBERLERE NAMAZ KILDIRAN yok. ancak kurandan cevaplar verebiliyoruz. vahiy aldığımız da yok maalesef.
artık mazur gör o kadar enstrümana sahip değiliz benim rabbım olan ALLAH bu kadar şey vermedi bana.
ama onların rabbı yüzyüze konuşup kitap yazdırıyor ve bunları da "vahiyden saymayın " diyebiliyor. rablarımız farklı olduğu için senin sorularına daha uygun nasıl yanıt verilecek onu bilmiyorum. ama başka bir kanaldan (e-mail-faks-telefon vb) bir yanıt alırsan sitede yayınlamanı da isterim.
neticede alıntıdan başka bir şeye kafasını çalıştıramayan acizlerle muhatapsın. değişik şeyler duymak bizlerin de hoşuna gider
selam selam
|