Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Sonsuz aşkla Sevgiliye-2006
Ey Aşk-ı Latif Cemalidir Bu! Rahmete Gark Eden Hüdamızdır Bu Öyle Aşk ile Yaratmış ki ,Alemi, Tezadın İçinde Hayat Verendir Bu.
Hikmetinden Şanı Yürür Sonsuza. Kudretinden Bi Haberiz Sen Anla. Bitmeyen Rızıkları Akıtandır Bu. Bilinmedik Tadları Tattırandır Bu.
Ey Ebedin Galibi, Her Şeyin Sahibi, Bin Bir Sebep İle Kullarına Acıyandır Bu.
Dönen Aşk-ı Mabed ile Devşirendir Bu.
Aşk-ı Kulub İle Deneyip Kullarını, Halis Hayalleri Gerçeğe Döndürendir Bu.
Methine Sonsuz Kelam Etmese de Kifayet, Varlığını Kainatta Buram Buram Gösterendir Bu.
Tecellisi Aşkının Sonsuz Kelam Ettirir, Göz Yaşını Akıtan Nur-u Ruhi Safidir Bu.
Ey Dağlarında Yelken Yelken Ağaçları Yaratan, Her Nevi Sırrı Kainata Gizleyendir Bu.
Gücünden Eksilmez Bir Zerre-i Kuvvet, İhtiyaçtan Münezzeh Sonsuz Güçlüdür Bu.
Yıkıp Tarumar Eder İsterse Alemi, Hercümerc Edip Şimşek ile Rahmeti Gösterir Ki;Benim Ezeli Benim Ebedi. Affı Sonsuz Ram Ettiğimiz Bu. Korkuyla Karışık Coştuğumuz Bu. Sevgisine Daim Koştuğumuz Bu.
Sana Selam Ey Sonsuz Nur! Yoktur Senden Başka Sahibimiz, Bir Tek Sensin Bizim Çaremiz, Akıbeti gayb ile Düzendir Bu.
Ah Eden Bir Çare Dilese Ondan, Zalime Bin Kahhar Edendir Bu.
Ağlayana Sonsuz Şifa Verendir, Kendine Gelene Koşandır Bu.
Ey Darmadağın Hayatlar ; Siz Kim Düzenliyor? Yüz bin Hikmet İle Arş-ı Alayı Kim Taşıyor.?
Kim Çizmiş Bu Resmi Bak Sana Marifete, Aşk ile Kalemi Kadere Titretendir Bu, Adı Rezzak Daim Tespih Edilendir Bu.
Bağrımı Yakan Ateşler Bir Bir Gelsede, Yüzbin yardım ile Hemen O Celsede.
Ey Mukit! Sen Değil misin? Bilen Herşeyi. Resullerle Gösterdin Bize Gerçekleri.
Ey Aşkımın İlk Baharı Doğmada, Yine Aynı Heyecan Aynı Coşku Taşmada, Ey Huşulu Dualar Siz Gidin Yerime, Terkedin Beni Sevgili Sevgilime.
Ey Rab! Sana Döne Döne Geleyim, Seni Nasıl!, Nasıl!Kime Diyeyim? İşte Yakıp Yaktırandır Bu. Aşkından Deli Divane Çağlatandır Bu.
Rahm-ı Rezzak Rızasına Harcadık Sermayeyi, Bugün Rızıktan Alacaksın Acaba? Hangi Hisseyi? Sen Ey Gönül Emrime Ver Eyledin, Vereyim. İşte Canım Cananım Huzuruna Geleyim, Göz Yaşım Adım Olsun Mezar Taşıma, İşte O Nuru Hatırına Derhal Vereyim.
Ey Canım! Akıtan Kanımı Damarımda, İşte Beden Teni, Senin Zaten Zatında, Büyük Konuşmaktan Korksam da, Bırak Yıldızları Dolaşayım Biraz Semada, Bırak Biraz Daha Anayım Seni Yukarda.
Şimdi Hatırına Deli Dumrul Narası Atayım, Hangi Kitaba Seni Mechul Mısralarda Yazayım?
Ey Can-ı Aşk,Ey Kitabet Kabesi, Pervane Olan Melekler Duyun Sesimi,
İşte Bu! Aziz Aşkının Nefesi , İşte Bu !Bitmeyen Sırdaş Kalesi, İşte Bu !Tüter Ruha Işık ile Yakar Nuru,
Ah! Ağlayanlar Aşk ile Size Selamlar, İşte Zat-ı Şahanedir Bu, İşte Hamd ile Övülendir Bu, İşte Her Defa Merhameti Akıtandır Bu.
Ey Merhamet ,Ey Af Dağları Oflamayın Gayrı! Son Kadehin Şerbetindeyim Artık,
Ey Sabırla Döndüren,Yaratan Sabrı, Hikmet ile Biçip Kerametle İspat Edendir Bu, İşte Bilinmez Soruları Cevaplayandır Bu.
Gayb Elinde Pervane Oldum Bul Gayrı, İşte Günahlarım Dağlar Gibi Say Gayrı, Ateş Bana Günah Bana Rezalet Bana, Tüm Günahları Sevaba Devşir Gayrı.
Taaruza Kaldırın Şimdi Kerameti, İman ile Biçip Dar-ı Mucizeyi, Sabr-ı Cemil ile Cem Edin Ahvalimi, Sensin Güç Sahibi,Sende Gayb Alemi.
Büyüklüğüne, Şanına Yetmez Kelamlar, En Küçük Sevdiğinden En Büyüğüne Selamlar,
Ey emriyle dönen felekler ,dizilen kaderler, Ey bilinmez alemlerden süzülen gerçekler,
İsterse kaderi durdurup yeniden dizendir bu,
Aff Sende, Yazı Sende, Sensin Sahibimiz, Gönül Telinden Irmak Gibi Sonsuza Ak, Sen Bizim Yegane Sevdiğimiz, Sen Aşkımıza Kafi Sen Yüce Rabbimiz, İşte Haykırışta Sana Tüm Gönüllerimiz ;
Sana!En Güzel Çiçekler, En Güzel Güller, Sana Teşekkürler, Sana Şükürler, Teşekkürler, Sana Teşekkürler,Sana Şükürler, Sana sonsuz Teşekkürler,
bbccangi@yahoo.com 09.12.2005-24:16 Gece-Zonguldak
|