Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Bir de Tardu seninle ilgili anlayamadığım bir şeyler var,
Tanerle olan tartışmanızı okudum, ihtarları okudugunu söylüyorsun, yani sana bir çok konuda açıklama verilmiş olduğunu düşünüyorum.
Arada sana rad21-enfal 29-hidayet ve bir cok kavramda soru ısaretleri verilmiş durumda, gerek taneri gerek ensar olarak beni az cok tartmısındır, niyetimizi, sadece seninle ve Alalh arasında gececek kurtulusumuz için Allaha ulaşmayı dilemeye davet ettiğimizi,ihtarları gerçekten incelediysen bu kadar ayetlerle, kavramların bir bütün olarak anlatımı.. senin kafanda ya dogru ise sorusunu hic mi uyandırmıyor?
Ayrıca mihrden gelen mehdı kavramı konulu cevabın sonuna dikkatini cekmek istiyorum.
(Normalde, sitede senden başka forumları okumuyorum, müslümanım diye gecinen ve bir müslümana hic yakışmayan hakaret dolu alaycı tavırlarını görmemek icin. Osmanlı da hristiyanlara bile saygı gösterilirken, bugun burada gördügümüz hakaretler karsısında onların zavallıklarınıa acıyorum sadece... )
Orada da soylemlerimiz, cok net hiç çekinmeden her birimizin yemine davete cesareti var, bu sitedeki Efendimize ağır ithamlarda bulunma cüretini gösteren kendini bilmezleri. biz bu kadar eminiz!
Gerçi onalrın içinden bir babayiğit de çıkmadı, hakaretten başka bir sey bilmiyorlar.. onlara cok acıyorum tardu inan.
Pekı ya terdu sen? Acaba tanerle ve benimle konustuklarını verdiğimiz ayetleri, soru işaretlerini bir bütün olarak değerlendiriyor musun?
Sana yazdıgım bir link vardı, (linkteki ikinci mesaj sana ait ustteki baska birisine cevaptı) onunla ilgili de hiç düşünmüyor musun sevgili Tardu?
Bir bütün olarak değerlendiriyor musun tüm bunları? yunusun TAbtuk emreye, Mevlanın şemsi tebrizi ye, Fati sultan mehmetin aksemsedini bir mursid olarak baglanmasını nasıl karşılıyorsun?
Sevgili Tardu,
tüm bunlar bir yana, engin arapca bilgisi de olsa fıkıh bilgisi de olsa, din ibadetler silsilesi degil, maneviyat olmadan, tasavvuftaki o manevi güzellikler olmadan kuru bir ekmek gibi???
RAbbimizse tüm manevi güzellikleri yaşatmaya hazır, tek bir ona ulaşma dileğimizle...
Bilmiyorum sen nasıl bir değerlendirme ve düşünce içindesin?
Eski yazılarının bazılarında senin de sözlerinde bazı ıgneleyıcı usluplara rastlamadım degil. Bimem su an ne alemdesin.
Ama eger dedigin igib sen ihtarları da incelediysen burada gerek tanerle konustuklarını gerek orda yazanları tekrar tekrar yazmanın bir anlamı yok, ve bu benim hafta içi yogunlugumda da cok ciddi vaktimi alıyor.
VE düşündüm sana nasıl yardımcı olabilirm diye , istersen sen bana ihtarlarda takıldıgın şeyleri çıkar ve ben bir haftasonumu ayırıp, onları cevaplamaya çalışayım.
Bastan nebı resul ayetlerini incelemek de bilmiyorum nedenli bir çözüm oalcak ama vakit ayırabildigim ölçüde dıiğer ıkı forumda bugune kadar yazdıkalrını da ayet ayet incelemeye çalışacagım.
Bilmiyorum senin de o manevi güzellikleri yaşaman için, bu takıldıgın noktalarda seni ikna etmek adına, elimden başka ne gelebilir?
Dilerim Tardu, sen de aradığın gerçek yorumu bulursun ve bizim yaşadığımız manevi güzelliklerin mislini Rabbim sana da doyasıya yaşatır...
Allahın rahmeti ve fazlı üzerine olsun sevgili Tardu...
|