Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
kutupaneci Yazdı:
Yaklaşık yedi ay sonra foruma döndüğümde çok şükür bir çok yanlışın düzeldiğini gördüm. Dönme sebebim, forumun attığı bir mail oldu. Adminler art niyetli kişilerden forumu arındırmaya çalıştıklarını yazmışlar. Gerçekten sağlam bir temizlik olmuş. Ancak, benim eskiden yazdığım bilmeden şirk inancıyla kıvrandığım zamanlardan kalma yazıların halen daha tartışıldığına üzüldüm. Bu yazıların silinmesi isteyecektim ancak, ibret için kalmasında fayda var. Rabbimin lütfuyla yüce Kelamına nasıl teslim olup şirk ve küfürden kurtulduğum bilinsin. Belki ehlisünnet veya sofu lukla övünen birileri aslında yegane tevekkül ve teslimiyetin Allah a olması gerektiğinin farkına varırlar. O yüzden bu konunun belki burada kilitlenip müzeye kaldırılması daha doğru olur. Yönetici arkadaşlar karar versin.
|
|
|
Artık kullarına değil, Allah'a ve Kelamı'na teslim oldum. Kuran dan başkasını savunan eski yazılarıma lütfen itibar etmeyin. Kuran'a içtenlikle uyanlara selam olsun.
285 Elçi, Rabbinden, kendisine indirilene inandı, mü'minler de. Hepsi Allah'a, meleklerine, Kitaplarına ve peygamberlerine inandı. "O'nun elçilerinden hiçbirini diğerinden ayırdetmeyiz" (dediler). Ve dediler ki: "İşittik, itâ'at ettik! Rabbimiz, (bizi) bağışlamanı dileriz. Dönüş(ümüz) sanadır!"
Selamün Aleyküm Kutupaneci Kardeşim, Hoşgeldin
veddua
Muhabbetle
__________________ Andolsun, size öyle bir kitap indirdik ki sizin bütün şeref ve şanınız ondadır. Hâlâ aklınızı kullanmayacak mısınız? ENBİYA 10
|